Džordana sostinėje atšvęs savo sužadėtuves

Nuolatine pramogų verslo atstovų susibūrimo vieta ir neoficialia Lietuvos atlikėjų atstovybe tapęs klubas „House Of Music“ lapkričio 7 d. laukia itin retai sostinėje pasirodančios Džordanos Butkutės gerbėjų antplūdžio.

Šįkart viskas kitaip. Jokio streso ilgai laukiant koncerto. Tiesiog geras laikas, neužmirštami hitai, kurie neleis nė  vienam abejingai sėdėti koncerto metu.

Dainininkė tikisi, kad ir šį kartą gerbėjai liks patenkinti jos pasirodymu.

 „Vilniuje žmonės klausosi kiek kitokios muzikos nei dainuoju aš, todėl nesitikėjau, kad mane taip šiltai priims. Labai laukiu šio koncerto ir tikiuosi, kad susirinks ne tik tie, kurie buvo vasarą, bet ir praėjusį pasirodymą praleidę gerbėjai. Beje, ir programa bus kiek kitokia. Kadangi mano repertuare dainų yra labai daug, kiekvieną kartą stengiuosi programą paįvairinti, kad pačiai nenusibostų“, - sakė Džordana.

Vilniuje Džordana lauks sveikinimų ir sužadėtuvių proga

Dainininkė  prasitarė, kad jai neseniai pasipiršo širdies draugas Elegijus. Pirmieji galimybę pasveikinti sužadėtuvių proga popprincesę kaip tik ir turės vilniečiai, susirinksiantys į jos koncertą sostinės klube „House of Music“. Čia dainininkė ir atšvęs tokią gražią progą.


Šiame straipsnyje: Džordana ButkutėButkutė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių