Džeimso Bondo yda - per daug valgo

Šiandien 20.30 val. TV3 laidoje „3-ias butas” viešės ypatingas svečias - legendinis britų aktorius seras Rogeris Moore'as, net 12 metų vaidinęs kultinį agentą Džeimsą Bondą.

Su juo susitikęs laidos šeimininkas Gediminas Jaunius prie puodelio angliškos arbatos šnekėsis apie labdarą, kino aktorių dosnumą ir ydas.

„Unicef” Geros valios ambasadorius Rogeris Moore'as Vilniuje praėjusį savaitgalį lankėsi su labdaringa misija - rinko aukas Afganistano Goro provincijos vaikų mokyklų statybai. Į aktyvią sero dienotvarkę buvo įtrauktas ir išskirtinis interviu TV3 pramoginiam muzikiniam pokalbių šou „3-ias butas”.

Rimčiausius šios laidos svečius kalbinantis G. Jaunius ta proga, kad susitinka su pačiu Džeimsu Bondu, pasipuoš smokingu. Garsusis aktorius į interviu atvyks prieš iškilmingą vakarienę Vilniaus rotušėje, todėl taip pat vilkės smokingą. Kūrybinei grupei žadą gniaužė R. Moore'ą atlydėjusi jo gracingoji žmona Kristina, susisupusi į įspūdingus kailinius.

„Anąkart Lietuvoje viešėjome gegužę. Buvo labai gražu, žalia. O šįkart šitaip šalta. Nors žiema čia taip pat labai graži”, - sakys žavioji dama.

„Aš - Jaunius, Gediminas Jaunius”, - spausdamas ranką Džeimsui Bondui šmaikštaus televizininkas. Tai išgirdęs svečias šyptelės ir lietuviškai atsakys: „Ačiū.”

Pasipuošę smokingais vyrai prie filmavimo kamerų suspės pasišnekėti apie labdaros žygių sunkumus krizės metais, apie mūsų prezidentės Dalios Grybauskaitės humoro jausmą ir apie „Titaniko” žvaigždės Leonardo DiCaprio dosnumą Haičio aukoms.

O G. Jaunius pasvajos, kaip būtų šaunu, jei visi pramogų pasaulio veikėjai, užuot švaistę pinigus narkotikams ar kitiems bjauriems įpročiams, juos skirtų labdarai.

Kadangi šį vakarą „3-iame bute” bus daug šnekama apie žvaigždžių ydas, G. Jaunius nepraleis progos ir legendinio Džeimso Bondo paklausti, kokia didžiausia jo paties yda. Akimirką pamąstęs, R.Moore'as nusijuoks: „Aš labai daug valgau.”

Daugiau įdomaus pokalbio su pasauline garsenybe detalių išgirsite šiandien 20.30 val. TV3 laidoje „3-ias butas”.   



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių