Džeimso Bondo blogiukas J.Bardemas gavo žvaigždę Holivudo bulvare

„Oskaro“ laureatas Javieras Bardemas, kuris vaidina piktadarį naujausiame filme apie Džeimsą Bondą, ketvirtadienį buvo pagerbtas 2 484-ąja žvaigžde Holivudo „Šlovės alėjoje“.

Ispanų aktorius savo žvaigždę gavo dieną prieš tai, kai Amerikos kino teatrus pasiekė 23-iasis bondiados filmas.

Į žvaigždės atidengimo ceremoniją su juo atvyko režisierius Samas Mendesas, kuris susirinkusiems žmonėms papasakojo, jog J.Bardemas „labai sutriko“ gavęs šį prestižinį pripažinimą, kurio pernai sulaukė ir jo žmona Penelope Cruz.

Ceremonijoje taip pat dalyvavo Bondo merginos Berenice Marlohe ir Naomie Harris, kurios už vaidmenis naujajame Bondo filme taip pat pelnė entuziastingus įvertinimus.

Atidengdamas savo žvaigždę prie teatro „El Capitan“ Holivudo bulvare, 43 metų aktorius laidė juokelius apie savo kreivą nosį, kurią buvo susilaužęs per vienas muštynes bare.

„Javiero Bardemo diena. Tai taip šaunu. Ir į ką tai panašu? Ar visiems Holivudo bulvaru reikia vaikštinėti sulaužytomis nosimis?“ - juokavo jis.

„Nusivylę neliksit. Didysis Samas Mendesas pastatė nuostabų filmą ... Danielis Craigas, kaip žinote, yra nepaprastas“, - sakė jis žurnalistams.

„Man buvo labai smagu vaidinti Silvą, nes tai smagus vaidinti veikėjas“, - pridūrė jis, paminėdamas savo šviesiaplaukį piktadarį iš naujojo filmo, kuris Europoje buvo pradėtas rodyti praėjusį mėnesį.

J.Bardemas buvo pirmasis ispanas, nominuotas „Oskarui“ ir pirmasis jį gavęs - už geriausią antraplanį vaidmenį 2007 metų brolių Ethano ir Joelio Cohenų filme „Šioje šalyje nėra vietos senukams“.

Savo pirmąjį vaidmenį anglų kalba jis gavo režisieriaus Juliano Schnabelio 2000 metų juostoje „Iki sutems“ ir vėliau gerai įsitvirtino tarptautinio kino rinkoje.

„Tikrai esu sutrikęs ... Ypač dabar, kai turiu kalbėti angliškai su visais šiais į mane žiūrinčiais ir fotografuojančiais žmonėmis, kurie tikisi, kad pasakysiu ką nors, kas būtų nuostabu, nors to ir nepasakysiu“, - prisipažino jis.

J.Bardemas su „Šlovės alėjos“ žvaigžde prisidės prie tokių savo tėvynainių kaip jo žmona P.Cruz, Antonio Banderasas, Placido Domingo ir Julio Iglesias.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių