Dvynukų besilaukianti Celine Dion paguldyta į ligoninę

Dvynukų besilaukianti kanadietė dainininkė Celine Dion buvo paguldyta į vieną Floridos valstijos ligoninių, siekiant išvengti pirmalaikio gimdymo, pranešė medikai.

"Celine Dion, rekomenduojant gydytojams, buvo paguldyta į Šv.Marijos medicinos centrą Vest Palm Biče Floridoje, kur bus stebima medikų", - sakoma ligoninės pranešime.

Nusprendę hospitalizuoti 42 metų dainininkę medikai siekė "išvengti pirmalaikio kūdikių gimimo; tai yra įprasta dvynių besilaukiančių pacienčių priežiūra", - teigiama jame.

Dainos "My Heart Will Go On" atlikėja su 68 metų vyru Rene Angelilu jau turi devynerių metų sūnų. Apie tai, kad pora laukiasi dvynukų, C.Dion pranešė liepos mėnesį savo interneto svetainėje.

Remiantis pranešimais, šis nėštumas yra jau šeštasis C.Dion mėginimas susilaukti vaikelio po dirbtinio apvaisinimo.

Ligoninės administracija pirmadienį paneigė gandus, kad C.Dion iškėlė ypatingų reikalavimų įstaigai, įskaitant prašymą atlikti Cezario pjūvį nustatytą dieną spalio pabaigoje.

"Gimdymo data jai iš anksto nenumatyta, - sakoma pranešime. - Ji neprašė ir nereikalavo kokių nors konkrečių darbuotojų ar sąlygų, kurios nebūtų prieinamos kitiems pacientams".

Penkis kartus "Grammy" apdovanojimą pelniusi C.Dion kovą sugrįš į Las Vegasą Nevadoje ir trejus metus koncertuos kazino komplekse "Caesars Palace".


Šiame straipsnyje: Celine Dion

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių