„Dviračio šou“ pradėjo formuoti ministrų kabinetą

LNK humoro laida „Dviračio šou“ pamažu formuoja naująjį ministrų kabinetą. Šįvakar egzaminas laukia socialinės apsaugos ir darbo, ūkio ir susisiekimo ministrų.

„Dviračio šou“ laidoje į socialinės apsaugos ir darbo ministrus kandidatuoja Donata Rinkevičienė, į ūkio – Gabija Ryškuvienė, į susisiekimo – Jonas Braškys. Kandidatų laukia klausimai, kuriuos atsiuntė ištikima laidos žiūrovė Dalia iš Turniškių.



Beje, „Dviračio šou“ koridoriuose pastebėtas ir įtartinai į Viktorą Uspaskichą panašus Permės srities jaunojo žiūrovo teatro aktorius Ramūnas Šimukauskas.  Tai pirmas kartas, kai „Dviratyje“ gali pasirodyti rusakalbis aktorius.

Išanalizavusi vyriausybės formavimo principus, laidos komanda konstatavo: kandidato į ministrus pokalbis pas prezidentę vidutiniškai užtrunka 10 minučių. Pagal statistiką tiek pat užtrunka ir lytinis aktas. Skiriasi tik dušas: vienur šaltas, kitur šiltas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

D. Šou yra jėga

D. Šou yra jėga portretas
Nors laidoje "Dviračio Šou' pasitaiko ir silpnų vietų, bet maždaug 80 proc. laidų iš tiesų pataiko į dešimtuką. Nervuoja reklamos per šią laidą, bet čia jau nieko nepadarysi.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių