Dvidešimties metų patirtį „Sel“ atšvęs dvylikoje miestų

„20 metų, 20 albumų bei singlų, visi svarbiausi Lietuvos muzikiniai apdovanojimai ir jau nebesuskaičiuoju, kiek koncertų. Be mūsų įdėto darbo nebūtų tiek gerbėjų, o be gerbėjų nebūtų prasmės būti mums. Visa tai reikia atšvęsti taip, kaip dar niekas nešventė, todėl pažadu, kad dvidešimtmečio koncertai Lietuvoje ir užsienyje bus tokie, apie kuriuos bus sunku pamiršti, o nesudalyvavę gailėsis dar porą dešimtmečių“, - neabejoja grupės „Sel“ lyderis Egidijus Dragūnas. Daininkas jau suplanavo turą ir drauge su grupe užaugusiems gerbėjams skelbia gimtadienio datas.

Dvidešimtmetį švęsti muzikantai pradės spalio 19 dieną Dubline, o gruodžio 29-ąją baigs Panevėžyje. Vilniuje žvakės ant torto bus pučiamos Vilniaus Ūkio banko teatro arenoje, Kaune - legendinėje Sporto halėje, arenose Alytuje, Utenoje, Šiauliuose, Klaipėdoje. Stogai kilnosis ir užsienyje: „Sel“ skris į Bergeną, Niujorką, Čikagą, Londoną.

„Esu laimingas, galėdamas jau du dešimtmečius daryti tai, kas man patinka ir ką moku daryti geriausiai. Visa tai atšvęsime koncertuose. Dvidešimties metų patirtis, geriausios ir gerbėjų vis dar niūniuojamos dainos, o šou, aišku, bus tikrai ne prastesnis nei pernai. Dar liko pusmetis iki pasirodymų, todėl visas kortas atskleisiu kiek vėliau. Bet neabejokite: jubiliejus bus įspūdingas visomis prasmėmis“, - žada E.Dragūnas.

Bilietus į koncertus jau galima įsigyti www.sel.lt. Šiuo metu jų kainos – simbolinės, o vėliau bilietai brangs.

„Noriu, kad į gimtadienį susirinktų  visi norintys, o ne tik tie, kurie neskaičiuoja išlaidų. Tai ir bus geriausia dovana mums. Neabejoju, jog bilietų greitai neliks ir gimtadienius su grupe švęs sausakimšos salės „Sel“ muzikai neabejingų bičiulių. Todėl raginu nelaukti paskutinės minutės ir jau dabar pradėti kaupti gerą nuotaiką“, - sako E. Dragūnas.

Dvidešimtmečio turo datos:

Spalio 19 - Dublinas
Spalio 21 - Londonas
Spalio 27 - Niujorkas
Lapkričio 3 - Čikaga
Lapkričio 10 - Bergenas
Lapkričio 24 - Kaunas (bilietus parduoda Bilietupasaulis.lt)
Gruodžio 7 - Vilnius (bilietus parduoda Bilietupasaulis.lt)
Gruodžio 8 - Utena (bilietus parduoda bilietai.lt)
Gruodžio 15 - Alytus (bilietus parduoda bilietai.lt)
Gruodžio 25 - Šiauliai (bilietus parduoda bilietai.lt)
Gruodžio 28 - Klaipėda (bilietus parduoda bilietai.lt)
Gruodžio 29 - Panevėžys (bilietus parduoda tiketa.lt)


Šiame straipsnyje: SelEgidijus Dragūnas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių