Dvi naktys su temperamentinguoju venesueliečiu

Carlos Antonio Rosas Rodriguez. Žinomas didžėjas iš Venesuelos vėl grįžta į Kauną. Penktadienį ir šeštadienį nuo 22 valandos jis bus linksmybių karalius šokių muzikos bare "Latino".

Ugningas temperamentas. Muzika. Šokis. Salsa. Merengė. Taip būtų galima įvardyti Venesuelos El Valle Caracas mieste gimusį 35 metų didžėjų. Kaip ir visi Venesuelos sostinės Karakaso vaikai, Carlos taip pat klausėsi ir grojo salsą, merengė muziką.

C.Rodriguez mokykloje mokėsi tradicinio venesueliečių instrumento - „Cuatro player“ pamokų. Vaikystėje tėvai leido į dainavimą katalikų bažnyčios chore ir bosinės gitaros pamokas.

Nuo 14 metų dirbo didžėjumi įvairiose diskotekose, privačiuose vakarėliuose ir savo išvažiuojamose diskotekose „Mobil Discotek“.

Venesuela vadinama “durimis į pietų Ameriką”. Todėl DJ Carlos Rosas, dar taip vadinamas, Carlos Antonio Rosas Rodriguez, muzikiniam skoniui įtakos turėjo daugelio Lotynų Amerikos šalių kultūra: brazilų samba, kolumbiečių cumbia, kubiečių salsa ir reggaeton'as, jamaikiečių reggae. Visi šie ritmai "paskaninti" šiuolaikinio RnB ir house muzikos stiliais.

1995 metais Carlos Antonio Rosas Rodriguez persikėlė į Kelną (Vokietija), kur tapo populiariausiu miesto klubų didžėjumi, o vėliau 5 metus iš eilės tapo, vieno iš geriausių Lotynų Amerikos muzikos naktinių klubų rezidentu.

Šiuo metu jis dažnai rengia pasirodymus geriausiose Vokietijos, taip pat keliauja po viso pasaulio naktinius klubus. Nuo 2008 metų, kai atvyko ir į Lietuvą, C.Rodriguez atstovauja Lotynų Amerikos muzikos kultūrą ir mūsų šalyje.


Šiame straipsnyje: "Latino" baras

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių