Dvi geriausios draugės susimušė dėl Radži dėmesio

Grįžti į straipsnį

jadzike

jadzike portretas
jei nera daugiau apie ka rasyti, tai gal verciau nerasyti nieko...koktu nuo tokiu pilstalu

Apie tai

Apie tai portretas
Idiotas - žmogus, dėl protinio atsilikimo beveik negebantis išmokti kalbėti ir mąstyti. Idiotai geba ištarti tik kelis sunkiai suvokiamus žodžius, dažnai nesupranta aplinkinių kalbos, neskiria giminaičių nuo visiškai pašalinių žmonių. Idiotas yra XIX a. ir XX a. pirmos pusės medicinos ir psichologijos terminas, reiškęs labai protiškai atsilikusį asmenį, su labai mažu IQ (iki 20). Pvz., idiotais būna dalis žmonių, sergančių kretinizmu. Jie nesugeba gyventi savarankiškai, neturi savęs aptarnavimo įgūdžių, patys nesugeba pavalgyti ir pan. Emocinis gyvenimas apsiriboja primityviomis malonumo ir nepasitenkinimo reakcijomis. Vienų emocijose vyrauja pykčio ir įniršio propliūpiai, kiti būna vangūs ir apatiški. Reiškinys, kai žmogus yra idiotas, vadinasi idiotija. Etimologija: Žodis idiotas kilęs iš gr. ἰδιώτης, idiōtēs 'asmuo, neturintis profesinių įgūdžių; privatus pilietis; individas', kilęs iš gr. ἴδιος, idios 'privatus; pats sau'. Lotynų kalboje buvo žodis idiota 'paprastas žmogus', vėliau įgijęs reikšmę 'neišsilavinęs, tamsus žmogus'. Sen.pranc. idiote irgi reiškė 'neišsilavinęs, tamsus žmogus', iš kurio ~1300 m. atsirado analogiškas vid.angl. žodis su tokia pačia reikšme.

man

man portretas
tai jos visos kekses,pati sudiniausia laida,o apie moteris manau taip:-kiekviena moteris yra nuperkama,cia tik priklauso nuo pinigu kiekio,fui...si laida mane ismoke pirkti,o ne myleti,aciu tau radzi:-D

palemonas

palemonas portretas
gerai kad zmones vapa apie ligas kuriu nezino tokiu nusipezejusiu rasytoju nemegsta manau protingi zmones. Manau neturit ka rasyti patylekit ,o jei jau yra laida tai lai ja rodo ziurekit prasau "siaubaku , vampyriakus ir paskui nesuvokdami realybes tai panaudojat gyvenime. O cia lengva tema ir tu debilu filmavimo grupej nematyti , kam patinka lai zmones ziuri vis geriau kruopu pavalgius pasilinksminti.

as

as portretas
kokios jam zmonos reik atvarykit jam raisa irbaigta

jule

jule portretas
cia ne sau o vaiku darzelis

Galerijos

Daugiau straipsnių