Dukterį prarasti bijojusi jauna mama atsidūrė areštinėje

Pramoginės televizijos laidos „24 valandos“ atstovams atvykus pas pagalbos kovoje su anyta prašančią Laimą rado raudančią jos mamą, nes Laimą, apkaltinę plytų vagyste, išsivežė policijos pareigūnai. Taip po pikto likimo pokšto susipynė dvi istorijos gijos į vieną nesantaikos, apkalbų ir nesusipratimų virvę.

Laidai paskambinusi Laima tikino, kad jos anyta rašo skundus Vaiko teisių apsaugos tarnybai, neva ji blogai rūpinasi savo dukrele, kurią, išsiskyrusi su vyru, dabar augina viena. Moteris baiminasi, kad iš jos gali atimti vaikelį. Tačiau taip jau sutapo, kad kaimynė Laimą įtarė plytų vagyste, paskundė policijai, o šioji, daug nedelsdama, uždarė jauną mamą parai į areštinę.


Šiame straipsnyje: areštinėmamadukraanyta

NAUJAUSI KOMENTARAI

rj

rj portretas
ko stebetis farai nebutu farai .jie turbut malonuma jaucia zmogu nuskriaude .todel ju niekas policininkais ir nevadina ,tiktai farai arba mentai

ceciotka

ceciotka portretas
sita merguzele , kaip ir jos mamuzele bei kitos seimos moterys-neduok tu dieve......Paieskokit jos sesers Daivos,sesers Ausros.Baisi seimyna sitos Virginijos. dukryte gal ir bijo prarast,bet ne del to,kad ji rupi jai,bet del to,kad pasalpos negaus Manau,kad daugelis sias ponias zinanatis tai patvirtins.Dar yra sesuo Lina,nzn kuriam pasaulio gale randasi.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių