Du Plungės LIONS labdaros koncertai – du anšlagai

Šeštadienį Plungės kultūros centre Plungės LIONS klubas surengė du labdaros koncertus, pavadintus „Septyniolika gyvenimo akimirkų“.

Jau šeštus metus iš eilės rengiama ir gražia tradicija tapusi akcija ir šiemet sulaukė didelio susidomėjimo: į abu koncertus susirinko pilna salė žiūrovų.

Kasmet norint surengti po du koncertus sugaištama nemažai laiko ir reikia daug energijos, bet „liūtai“ džiaugėsi, kad kūrybinių minčių ir noro padėti vaikams su negalia kol kas netrūksta. Tuo praėjusį šeštadienį galėjo įsitinkinti ir žiūrovai, taip pat nelikę abejingi pagalbos prašymui ir nupirkę visus kvietimus į koncertus.

Šįkart „liūtai“ pakvietė drauge pavartyti prisiminimų albumą, trumpam stabtelint prie septyniolikos svarbiausių gyvenimo akimirkų. Gimimas, mokykla ir pionierių choras, pirmoji meilė ir pasimatymai prie Babrungo, studijų metai, vestuvės, verslas, prasidėjęs nuo rankinių siuvimo. Žlugus karjerai atėjęs suvokimas, kad geriausia investicija - vaikai... Galiausiai skurdi senatvė ir... mirtis. Pasirodo, net ir ji gali būti komiška.

Į šias ir kitas gyvenimo akimirkas „liūtai“ ragino pažiūrėti su humoru. O kad atėjus lemtingai valandai nereikėtų abejoti - buvo visko, o gal nebuvo nieko? - akcijos rengėjai kvietė apsidairyti, ar nėra šalia alkstančių, šalančių, stokojančių paramos. Žinoma, tokių šeimų, ypač šiuo sunkmečiu, yra ne viena, tad „liūtai“ dėkojo susirinkusiesiems, pirkusiems kvietimus į koncertus. Jų metu surinktos lėšos bus skirtos šeimoms, auginančioms vaikus su negalia, paremti.

Pirmieji aštuoni vaikai paramos sulaukė koncertų metu. Tai - Raminta Skersytė, Modestas Motiejauskas, Marija Klišauskaitė, Robertas Šleinius, Vilius Čekas ir Brazdeikių šeima, auginanti tris sunkia liga sergančius vaikus. Likusios koncertų metu surinktos lėšos, kaip sakė Plungės LIONS klubo prezidentas Rimantas Gentvilas, taip pat bus panaudotos labdarai.

Koncerto rengėjai dėkojo jiems talkinusiems vaikams ir jaunimui: šokių kolektyvo „Suvartukas“ šokėjams, Plungės technologijų ir verslo mokyklos moksleiviams, Vaikų globos namų ir vaikų agentūros „Cyrulis“ auklėtiniams bei Vaikų invalidų draugijos nariams, grupei „Grašis“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių