Du bankai padavė aktorių R.Rudoką į teismą

„Parex“ ir „Nordea“ bankai žinomą aktorių Ramūną Rudoką padavė į teismą dėl negrąžintų paskolų. Pats aktorius ieškinius vadina blefu.

Vilniaus miesto antrojo apylinkės teismo atstovė spaudai Airinė Šerelyte portalui patvirtino, kad bankas dėl R.Rudoko negrąžintos paskolos į teismą kreipėsi jau prieš kurį laiką. Aktoriaus nurodytu adresu sostinės Pylimėlių gatvėje siųsti teismo dokumentai, tačiau R.Rudokas į pranešimus esą nereagavo.

Taigi teismas esą buvo priverstas imtis kraštutinių priemonių ir apie aktoriaus skolas pranešti per žiniasklaidą. Tokie skelbimai spaudoje pasirodė trečiadienį. Jeigu R.Rudokas per 14 dienų nuo skelbimo pasirodymo neatsilieps į ieškinį, teismas bylą nagrinės jam nedalyvaujant.

Skelbime nurodoma, kad aktorius „Parex“ bankui skolingas kiek daugiau kaip 3 tūkst. litų, tačiau pats R.Rudokas tai neigia. „Tai yra blefas. Jūs patikrinkit truputėlį, kokios ten skolos ir kas iš tikrųjų vyksta. Ir nekelkite viešo skandalo. Atsiprašau, negaliu kalbėti“, - pareiškė R.Rudokas, prieš numesdamas telefono ragelį. „Parex“ bankas situacijos nekomentuoja.

Ketvirtadienį pasirodė ir dar vienas pranešimas apie aktoriaus skolas. Teismas prie gėdos stulpo stato ne tik R.Rudoką, bet ir jo gyvenimo draugę Indrę Mišeniovaitę. Nurodoma, kad porelė yra skolinga „Nordea“ bankui, tačiau skolos dydžio teismas nedetalizuoja. Atsiliepti į šį pranešimą jie privalo per 20 dienų, priešingu atveju teismas taip pat bylą nagrinės jiems nedalyvaujant. Tiesa, R.Rudoko ir I.Mišeniovaitės bendrą gyvenimą gaubia paslaptis - kalbama, kad aktorius ir viešųjų ryšių specialistė kartu jau nebegyvena.


Šiame straipsnyje: Rudokas

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių