D.Trumpas įpykęs: S.B.Cohenui reikėtų trenkti į veidą

JAV milijardierių Donaldą Trumpą papiktino britų komiko Sachos Barono Coheno elgesys per „Oskarų“ dalybas, kai ant raudonojo kilimo pasirodęs aktorius išpylė, kaip jis pats tvirtino, velionio Šiaurės Korėjos lyderio Kim Jong Ilo palaikus.

Persirengęs savo naujojo filmo „Diktatorius“ pagrindiniu personažu komikas pelenus išpyle ant „Oskarų“ dalybų ceremonijos svečių sutikimo televizijos transliacijos vedėjo Ryano Seacresto.

Šokiruotas ir neapsikentęs tokios nepagarbos, savo pyktį D.Trumpas išliejo vaizdo įrašų portale „YouTube“.

Pasak turtuolio, S.B.Cohenui už tokį elgesį apsauginiai turėjo trenkti į veidą, tačiau to nepadarę jie turėtų būti atleisti.

„Aš pažįstu R.Seacrestą, jis puikus vaikinas. Galėjai matyti, koks nusiminęs jis buvo. Tai šlykštu. O apsauginis, stovėjęs dešinėje, turėjo būti atleistas iš karto. Patikėkit manim, jei šalia būtų stovėjęs tikras apsauginis, S.B.Cohenas dabar būtų ligoninėje“, - savo įtūžį liejo milijardierius.

Vaizdo įraše, kuris pavadintas „Didžiausi „Oskarų“ nevykėliai“, D.Trumpas taip pat pasisakė ir apie po „Oskarų“ dalybų vykusį „Vanity Fair“ vakarėlį pavadindamas jį „nuobodžiu“.

„Tai buvo blogiausia viso renginio dalis. Žmonės per vakaręlį miegojo“, - sakė D.Trumpas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

gg

gg portretas
kodel filmukai neisversti i lietuviu kalba?ar jau lietuviu kalba nebe valstybine? ar kauno diena jau saves negerbia?

Ilgas

Ilgas portretas
Kas tas Trampas, iš vaizdo atrodo, kad lengvai nusenęs impotentyinis šizofrenikas.

PM

PM portretas
tuoj Sasha dar viena filma susuks - apie aligarcha trumpa...
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių