D.Teišerskytė: „Aš dabar kaip kokia Zvonkė ar Pareigytė“

Politikė Dalia Teišerskytė pripažįsta, kad dabar sulaukia ypatingo dėmesio dėl dviejų dalykų - akivaizdaus sulieknėjimo ir dėl šeimos, kuri virto pelenais.

„Aš dabar kaip kokia Zvonkė ar Pareigytė. Tik vaikštau po televizijas ir daliju interviu,“ - plačiai šypsodamasi pasakojo Seimo narė. Tačiau paklausus, kaip ji sugebėjo numesti beveik trisdešimt kilogramų, moteris prisipažino, kad ne stebuklinga dieta ar piliulė padėjo tai padaryti.

Eilių kūrėja nenoriai, bet kalbėjo apie skyrybas su vyru, kurios jai kainavo daug nervų ir sveikatos. Kadangi tuo metu apetitas buvo visiškai dingęs, Seimo narė atsisveikino ir su nemažu svoriu. „Kai pagalvoju, kad nešiojau gerus bulvių maišus ir jei dabar man juos kas užkrautų ant pečių... būtų sunku.“

Nors neteko ne vienos dešimties kilogramų, ponia Dalia „Auksinės blykstės“ vedėjus patikino, kad niekada specialiai nebadautų. Ir dabar ji kertanti viską iš eilės, ko tik širdis geidžia. Kalbėdama studijoje politikė ramiai sau kramsnojo Saulėno patiektą kibiną. Tautos išrinktoji tikino, kad jai svarbiausia, jog maistas gražiai atrodytų. „Aš esu estetė. Man svarbu, į kokią lėkštę maistas sudėtas, kad kokia žolytė dėl grožio būtų uždėta. Kai pamatau Seimo valgyklos virtuvėje tuos baisius didelius puodus, kuriuose garuoja kokia nors sriuba... aš nenoriu net pagalvoti, kad tas maistas - man.“

Laidoje „Auksinė blykstė“ moteris sulaukė didelės staigmenos - sužinojęs, kad Dalia Teišerskytė skiriasi su vyru, nieko nelaukdamas Vydas pasipiršo politikei. Tėvukas neslėpė, kad jam imponavo ne tik šios moters grožis bei kuriamos eilės, bet ir nuosavas būstas bei Seimo narės statusas. Davęs poniai Daliai užduotį nuskusti bulvę, Vydas liko labai patenkintas.

Atsisveikindama su „Auksine blykste“ Dalia Teišerskytė gavo dar vieną užduotį - pažaisti su Vydu ir Saulėnu žaidimą „Valgoma-nevalgoma“. Pasirodo, politikei jos kolega Algimantas Salamakinas yra valgomas.

Lieknėjimo paslaptys, skausmingi išgyvenimai ir smagios situacijos - šį penktadienį, 19.10 val. „Auksinėje blykstėje“ per LNK.  



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių