D.Tamošiūnaitė prisipažino nedrįstanti kreiptis į darbo biržą

LNK laidai „Neišgalvoti gyvenimai“ išskirtinį interviu sutikusi duoti Daiva Tamošiūnaitė-Budrė bus atvira – šie metai jai kaip niekad sunkūs...

Aštuonerius metus spindėjusi televizijoje šiemet, kaip ir šimtai tūkstančių kitų, pateko į bedarbystės liūną, kuris privertė gyventi visiškai kitaip.

„Aš esu namų šeimininkė – tai yra pirmą kartą. Mano draugė net nustebo, kad nuo šiol į namus neateina Reginutė, moteris, kuri pasirūpindavo buitimi“, - prisipažins D.Tamošiūnaitė.

Pirmą kartą Daivai tenka susidurti ir su kitais nemaloniais dalykais – iki šiol savo finansine gerove moteris pasirūpindavo pati, tačiau dabar jai tenka būti priklausimai nuo vyro, Seimo nario Dainiaus Budrio.

„Būdavo, kad aš uždirbdavau net kelis kartus daugiau, nei Dainius, todėl dabar dėl to ypatingai išgyvenu“, - bus atvira Daiva.

Tačiau prisipažins, kad į Darbo biržą kreiptis ji vis tik nedrįsta. „Seimo narių žmonos gi nedirba, jos ilsisi“, - juokaus Daiva.

Apie Daivos Tamošiūnaitės-Budrės šeimą užgriuvusią krizę, bedarbystės šešėlį ir naujai atrastus gyvenimo džiaugsmus - šį antradienį 20.30 val. LNK laidoje „Neišgalvoti gyvenimai“.


Šiame straipsnyje: Daiva Tamošiūnaitė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių