D.Tamošiūnaitė-Budrė grįžta į TV3 eterį

TV3 televizija jau nuo lapkričio 14 dienos, kiekvieną sekmadienį 17.00 val. kviečia žiūrėti naują laidą „Tik tarp mūsų“ su žaviąja Daiva Tamošiūnaite-Budre.

Įvairias aktualias ir kartais nuošalyje liekančias gyvenimiškas istorijas gvildensianti Daiva džiaugiasi sugrįžtanti į TV3 eterį ir žadą žiūrovams šiltą, jaukų ir įdomų sekmadienio vakarą „Tik tarp mūsų“.

– Apie ką bus naujoji laida "Tik tarp mūsų"? – klausiame žaviosios Daivos.
– „Tik tarp mūsų“ apie jausmus, apie išgyventas tragedijas ir džiaugsmus,naujus atradimus gyvenime, netikėtus likimo vingius... Apie tai, kad išties Dievulis užtrenkęs prieš nosį duris, atidaro langą...O patirti sunkumai subrandina žmogų ir padeda jam suprasti kai ką nauja. Mūsų herojai pasakos apie tai kaip išgyveno mylimojo neištikimybę, artimojo netektį, ką patiria, gyvendami svetur, toli nuo šeimos ar sukūrę šeimą su svetimtaučiu. Ar įmanoma įsilieti į svetimą kultūrą, tapti savam ir nesirgti nostalgija.

– Kas gali tapti jūsų laidos herojais?
– Ketiname kalbinti žinomus ir nežinomus žmones, gyvenančius įvairiuose Lietuvos ir pasaulio miestuose. Lietuvių galima rasti visur, išvažiavusių vakar ar prieš 10–50 metų. Mes jų ieškosime ir kalbėsimės atvirai ir nuoširdžiai. Bandysime narplioti gyvenimiškas problemas ir kartu ieškoti atsakymų į aktualius klausimus, kurie visi susiveda į vieną vienintelį: kaip įveikti sunkumus ir dieną pasitikti su šypsena?

– Laida ne tik pasakos, bet stengsis ir padėti?
– Tikime, kad kito žmogaus gyvenimo patirtis gali padėti surasti išeitį pačiam. Nori atsisakyti priklausomybių? Paklausyk, kaip tai padaryti pavyko kitiems. Gal vieną dieną ir tu pasakysi: aš savo bačką jau išgėriau...Taip skauda sielą, kad nežinai kur pasidėti? Pažiūrėk, kaip kiti sugebėjo atsitiesti ir pradėti gyvenimą iš naujo. Patyliukais nurašei save? Be reikalo. Iš dugno pakylama. Ir stebuklų būna. Mes tai žinome. Apie juos pasakosime taip pat. Laida apie tai, kuo gyvename šiandien ir į kokią patirtį remdamiesi matuojame pasaulį. O pasaulį bandysime apkabinti kuo plačiau, kiek tik leis jėgos. Ruošiamės pirmoms kelionėms į Prancūziją, Italiją, Angliją... Nors pirmosios laidos greičiausiai bus lietuviškos. Šalia yra neprakalbintų žmonių, kurių gyvenimai mums labai rūpi ir, tikime, jų pasakojimai ir jums bus įdomūs. Palinkėkite mums sėkmės ir neužtrenkite durų, kai pakviesime pasikalbėti „Tik tarp mūsų“.

Daivos Tamošiūnaitės-Budrės pirmoji laida „Tik tarp mūsų“ lapkričio 14 d., sekmadienį, 17 val. per TV3.


Šiame straipsnyje: Daiva Tamošiūnaitė-Budrė

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių