„Dr.Who“ – velykinis Zoro ir A.Chošnau vizitas

Klubas „Dr.Who“ išsiaiškino, kaip gimė tradicija Velykų proga raižyti kiaušinius. Pasirodo, ją pradėjo ne kas kitas, o meistriškai špagą įvaldęs paslaptingasis Zoro.

Balandžio 2 d. jis atvyksta į Klaipėdą, kad visiems primintų apie save ir kad būtų pagaliau atskleista gausybe legendų apipinta jo paslaptis. Artėjančių Velykų proga rengiamą puošnų klubinį „spektaklį“ muzikiniu rūbu apvilks Alanas Chošnau.

Charizmatiškasis atlikėjas pakviestas neatsitiktinai -„Dr.Who“ šaltinių duomenimis, jis gali būti Zoro provaikaitis. Kokybišką muziką vertinančius naktinėtojus ir renginių ciklo „Dr.Who Gyvai“ gerbėjus A.Chošnau įkaitins dainomis iš naujausio albumo „Geri laikai“. Atlikėjas klaipėdiečiams pažadėjo „naujųjų romantikų“ dvasia ir elektroniniais prieskoniais persmelktą koncertą su stipriu pliuso ženklu. Neliks pamiršti ir senesni Alano hitai bei dainos iš „Naktinių personų“ repertuaro. „Tai bus tikras gerų emocijų užtaisas!“, - tvirtino A.Chošnau.

„Dr.Who“ svečių ausis taip pat pamalonins ispaniška energija pulsuojantis DJ setas, o akis - Zoro bendražygių šokėjų teatralizuotas šėlsmas su špagomis ir kita atributika ant scenos. Širdis karščiau plakti privers ir gausybė atrakcijų bei staigmenų įvairiose klubo erdvėse.

Visi temperamentingos nakties dalyviai dovanų gaus Zoro akių raiščius, tad likti „incognito“ nebus sudėtinga. Organizatoriai taip pat ragina drąsiai žongliruoti savo įvaizdžiu. „Virsti Zoro mylimąja Elena išties nesudėtinga - tereikia atlikti smagią reviziją spintoje ir paieškoti korsetų, palaidinių apnuogintais pečiais, vėduoklių, įsispirti į aukštakulnius ar įsisegti kvapnią rožę į plaukus. Stipriosios lyties atstovams verta nusiblizginti špagas, kardus, nerti į juodą kostiumą ar pasidabinti plačiabryle skrybėle“, - dosniai žarstė savo patarimus šelmiški „Dr.Who“ stilistai.


Šiame straipsnyje: dr. whoAlanas Chošnau

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių