„Dr.Who“ vasaros sezoną pradeda jau šį savaitgalį

Nors jūros vanduo dar per šaltas maudynėms, o naktys - per vėsios nakvynėms palapinėse, Klaipėdos klubas „Dr.Who“ skelbia vasaros sezono atidarymą. Ta proga šį savaitgalį šaltus vėjus čia bus bandoma išginti Havajų tautiniais šokiais bei 1990-ųjų muzika, o renginių ciklas „Dr.Who Gyvai“ pakvies gryname ore - restorano „Viva la Vita“ lauko terasoje - pasimėgauti Leono Somovo ir Jazzu koncertu. 

Nuo šiol, esant tinkamoms oro sąlygoms gyvi atlikėjų ir grupių pasirodymai bus rengiami pačiame verslo centro „K-Centras“ viršuje įsikūrusioje restorano „Viva La Vita“ lauko terasoje. Tai „Dr.Who Gyvai“ ciklo koncertams suteiks absoliutaus unikalumo, o klausytojai tuo pačiu galės mėgautis nuostabiais saulėlydžiais bei įspūdingomis uostamiesčio panoramomis. 

Pirmasis renginys šioje vietoje įvyks jau šeštadienį. Čia elektroninės muzikos kompozitorius Leon Somov su dainininke Jazzu pristatys savo gyvą modernios elektroninės romantikos programą. Tai bus dueto mini turą po Lietuvą vainikuosiantis pasirodymas. 

Tuo tarpu pačiame klube penktadienį vėl bus visi kviečiami į kosminę kelionę atgal į praeitį. Lankytojų lauks neeilinis sugrįžimas - prie didžėjaus pulto darbuosis legendinis uostamiesčio diskotekų pionierius DJ Saga. 

Dar praėjusio dešimtmečio pradžioje diskotekas bei vakarėlius Klaipėdoje rengęs ir jose grodavęs didžėjus „Back to 90's“ renginio metu dalį įrašų miksuos ne bet kuo, o juostiniais magnetofonais „Elfa“, kuriuose pagal praėjusio dešimtmečio technologijas atlikti unikalūs patobulinimai: įmontuoti elektroniniai greičių reguliatoriai, pakeistos atkūrimo galvutės. 

„Jeigu jau prisiminti 1990-uosius - tai muzika“, - tvirtino dulkes nuo senų įrenginių bešluostydamas DJ Saga. 

Na, o šeštadienio naktį į klubą padvelks tikru karščiu: temperaturai nukristi neleis profesionalūs šokėjai ir šokėjos, kurie pasipuošę tautiniais Havajų drabužiais pristatys tikrą vyrišką karo šokį „Haka“, havajietišką moterų viliotinį bei pamokys kaip judėti pagal to krašto ritmus. Su šia komanda taip pat pasirodys ir visų pamėgta bei senai matyta tikra Klaipėdos fėja Lėnačka. 

Naujausius ir karščiausius house muzikos hitus šiai nakčiai atrinkinėja DJ Driule XL.


Šiame straipsnyje: Dr.Who

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių