„Dr.Who“ šeštadienis – su „Lemon Joy“ ir šokio dievaičiais

Klaipėdiečių ir pajūrį vizituojančių svečių ausis palepins sunkaus elektropop iškrova, o įspūdžių ištroškusias akis – siautulingų šokių viražai. Birželio 12 d., šeštadienį, „Dr.Who“ terasoje debiutuos „Lemon Joy“, o pačiame klube triumfuos projekto „Tu gali šokti“ finalininkai.

Spalvingų įspūdžių žadantis vakaras startuos su gyvos muzikos jėga 70 metrų aukštybėse – ant modernaus „K-centro“ stogo . Pirmąkart „Dr.Who“ terasoje pasirodysianti „Lemon Joy“ trilulė – Igoris Kofas, Olegas Alenas Dikeris ir Rytis Rutkauskas – atveš nebanalios romantikos bei į šokių aikštelę išsviedžiančios energijos. Programoje – ne tik puikiai žinomi kūriniai iš solidaus, per daugiau nei 15 metų sukauptų dainų bagažo, bet ir kelios muzikinės naujienos ištikimiesiems grupės gerbėjams.

„Į Klaipėdą visuomet važiuojame su įkvėpimu. Fantastiškas miestas, fantastiškos merginos!“, – nešykštėjo komplimentų pajūrio platumoms „Lemon Joy“ muzikantai.

Pasibaigus koncertui veiksmas persikels iš 21-ojo aukšto į „Dr.Who“ klubą, kuriame bus pristatytas vakarėlių ciklas „Dr.Who Exclusive“. „Esame pasiryžę, kad Klaipėdos naktibaldos pirmieji išvystų tai, kas nauja, ypatinga, netikėta Lietuvos bei užsienio šou padangėje. Laikysim ranką ant pulso!“, – tvirtino „Dr.Who Exclusive“ sumanytojai.

Šeštadienio „vinis“ – pirmasis klubinis TV3 projekto „Tu gali šokti“ žvaigždžių pasirodymas. „Dr.Who“ publikai savo talentus demonstruos šou nugalėtojas Tomas, antrosios vietos laimėtoja Gaudrė ir finalininkai Naglis bei Irina.

Klube reziduojančio DJ Black B seto fone tarsi kaleidoskopas mirgės TV žiūrovų širdis pavergę choreografiniai numeriai, nematyti solo šokiai, jausmingi duetai bei drąsios improvizacijos. „Atiduok pagarbą šokio dievaičiams bei įrodyk, kad gali šokti ir tu. Nors ir iki aušros!“, – ragino organizatoriai.


Šiame straipsnyje: dr. whopajūris

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių