„Dr.Who“ savaitgalio startas – japonišku stiliumi

Klubas „Dr.Who“ į Klaipėdą atskraidins sakurų dvelksmą iš Tekančios saulės šalies ir jos įkvėptos mados prisilietimą.

Penktadienį naktibaldos samurajai bei geišos čia degustuos sušius, specialiai vakarėliui adaptuotą „Yury Academy“ šou ir madingas muzikines vibracijas.

Ypatinga „Dr.Who Fashion“ programa tikrus gyvenimo gurmanus klube suburs neįprastai anksti - jau 23 val. Vakarėlio dalyviai raginami registruotis iš anksto ir nevėluoti į sušių puotą, kad spėtų išragauti visus delikatesus, kurių bus įvairiausių rūšių. Bus galima stebėti, kaip japonų virtuvės meistrai gamina sušius, užsisakyti savo mėgstamiausių ar netgi patiems įsitraukti į kulinarines improvizacijas.

Lepinant kūną neteks alkti ir dvasiai. Iki 1 val. nakties sceną okupuosiantis „Yury Academy“ projektas „Disko stilistai“ pristatys tolimų kraštų egzotika alsuojantį šou „Rytai pagal Yury“. Plaukų šepečiais, lako buteliukais ir kita atributika tarsi samurajų kardais žongliruos veržlus žinomų meistrų duetas - Jurijus Levčenkovas ir Linas  Bakšys.

„Smagu savo fantaziją išlieti teminio vakarėlio kontekste. Manau, publiką pavyks ir nustebinti, ir pažerti naudingų užuominų apie šio sezono šukuosenų tendencijas“, - kalbėjo „Disko stilistų“ vadas J.Levčenkovas.

Meistrai ant podiumu virsiančios scenos transformuos ne tik modelius - dabins ir žiūrovus. Niekaip nepasiryžtančių atnaujinti savo įvaizdį naktibaldų laukia išties gera proga sužibėti.

Stilingais japoniško „Dr.Who Fashion“ vakarėlio ritmais pasirūpins DJ 2sys.


Šiame straipsnyje: dr. who

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių