„Dr.Who“ –Sashos Song naktis ir naujų dainų pliūpsnis

Vakarėlių ciklas „Dr.Who Gyvai“ atiduoda duoklę tiems, kurie vertina išgrynintą akustinį skambesį ir yra išsiilgę muzikinių premjerų. Gruodžio 4 d., penktadienį, Sasha Song klaipėdiečiams ruošia intymios atmosferos persmelktą autorinį koncertą. Klubo „Dr.Who“ svečiai pirmieji Lietuvoje išgirs net kelias dainas iš greitai pasirodysiančio atlikėjo albumo ir puikiai žinomų kūrinių versijas, kurios privers kilstelėti antakius iš nuostabos.

Sashai Song ant scenos talkins artimiausių jo bendražygių branduolys - prie pianino sės grupės „Twnkl“ narys Marius Leskauskas, o mikrofoną savo balsu sušildys vokalistė Nora Strolytė, talkinusi dainininkui „Eurovizijos“ konkurse Maskvoje.

„Nemėgstu monotonijos - noriu, kad būtų įdomu ir man, ir klausytojams, todėl visuomet smagu pristatyti naujoves. Šįsyk džiaugsmas dvigubas, nes dainas iš albumo, kuris dienos šviesą išvys po Naujųjų, pirmieji galės įvertinti klaipėdiečiai - miesto, su kuriuo sieja daugybė sentimentų ir šiltų įspūdžių, atstovai“, - šypsojosi „Dr.Who Gyvai“ svečias.

Į savo akustinio koncerto programą Sasha Song planuoja įtraukti penkių ar šešių dainų premjeras. „Jos skiriasi palyginti su mano ankstesne kūryba - skambesys truputį keičia kryptį. Sunku pasakyti, ar tai ryškiau atsispindės akustiniame koncerte, tačiau mane pastaruoju metu labai domina pop, electro ir r'n'b sintezė su hip hopo prieskoniu“, - kalbėjo dainininkas.

Absoliuti dauguma klube nuskambėsiančių kūrinių anglų ir lietuvių kalbomis - paties Sashos Song kūryba. Vieną naują dainą, kuri jau sukasi radijo stočių eteryje, atlikėjui parašė Linas Adomaitis ir grupės „Empti“ siela Giedrė Kilčiauskienė.

„Esu paruošęs porą naujų kūrinių „Eurovizijos“ konkursui. Dar nėra aišku, ar Lietuva jame šįsyk dalyvaus, tačiau Klaipėdoje bus įdomu pasižiūrėti, kaip publika reaguos į mano dainas, kurias siūlyčiau šiemet“, - atviravo dainininkas.

Sashos Song teigimu, akustinis koncertas suteiks progą „kitomis ausimis“ įvertinti jo kuriamą muziką ir tekstus. „Pasirodymo tikslas - perteikti dainas be jokių pašalinių garsų. Noriu, kad klausytojai išgirstų kiekvieną žodį, išgyventų kiekvieną mintį. Koncertuodamas su grupe neretai sau leidi atsipalaiduoti ir ant scenos tiesiog linksminiesi su visais. Akustiniai koncertai išsiskiria tuo, kad vokalui būtina skirti ypatingą dėmesį. Visgi tai nereiškia, kad klube šeštadienį vyraus lyriškos nuotaikos - neabejoju, kad daugybė kūrinių išvys žmones į šokių aikštelę ir orą užtvindys iškeltų rankų jūra“, - tvirtino Sasha Song.

Vakaro žvaigždės pasirodymas klube prasidės 22.30 val. Po koncerto - nuo 24 val. iki 1 val. nakties - klubas griausmingai paskelbs „laimės valandą“, o veiksmu šokių aikštelėje pasirūpins „Dr.Who“ rezidentas DJ Driule XL.

Išankstiniai bilietai į Sashos Song koncertą platinami visose Bilietai.lt kasose, kaina - 20 litų. Renginio dieną bilietai brangs. Bilietas galioja visam vakarui klube. Po koncerto bilieto kaina - 15 litų, su klubo lojalumo kortele "Gold" - nemokamai.


Šiame straipsnyje: dr. whoSasha Song

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių