Dr.Who“ prikels M.Jacksono legendą su „Tabami NO DJs“

Duoklę pop karaliui Michaelui Jacksonui penktadienį Klaipėdoje atiduos „Tabami NO DJs“ pajėgos. Klubo „Dr.Who“ skliautus drebins naujos iki skausmo žinomų hitų versijos - gyvai, netikėtai ir šokių ritmu.

Muzikos legendą „Tabami goes Michael Jackson“ projekte jau sėkmingai įkūnijęs Donatas Montvydas ant „Dr.Who“ scenos šįsyk užlips su virtuoziškuoju Vee Diawara ir muzikantu Aleksandru Raicenoks.

Svečiai į šokių aikštelę paduos gerą dozę energingai subalansuotos muzikinės mišrainės, kurioje svarbiausias vaidmuo atiteks M.Jacksono hitams. Komandos nariai be didžėjaus pagalbos gyvai „maišys“ skirtingas dainas kurdami naujas jų versijas. Pasirodymo metu atlikėjai žada daug improvizuoti pasitelkę įvairių atlikėjų kūrinius ir muzikinius stilius, tad savo grojaraščio iš anksto nėra linkę atskleisti.

Choreografo Šarūno Kirdeikio pamokų D.Montvydas neužmiršo ir ant „Dr.Who“ scenos turėtų pademonstruoti kelis nugludintus šokių žingsnelius, kuriuos pasauliui paliko talentingasis M.Jacksonas. Galima neabejoti, kad ant scenos jaunasis atlikėjas netaupys savo energijos - Donatas yra prisipažinęs, kad pop karaliaus kūryba yra labai artima jo širdžiai.

Projektas „Tabami NO DJs: Michael Jackson“ iki šiol buvo rodytas tik vienąsyk - „Dr.Who“ perėmė estafetę po premjeros Vilniuje.

Koncertas penktadienį klube prasidės 24 val.


Šiame straipsnyje: dr. who

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių