„Dr.Who“ penktadienis dovanos bilietą į Ibizą

Jau vasariškomis nuotaikomis gyvenantys klaipėdiečiai neturi jokių šansų penktadienio vakarą praleisti namuose, nes „Dr.Who“ išmes „Ibiza Dream Party“ kortą.

Vakarėlio dalyviai ne tik mėgausis kaitinančia atmosfera, bet ir pasitikrins, ar yra gimę po laiminga žvaigžde loterijoje dėl kelialapio į Viduržemio jūros skalaujamą klubinėtojų rojų.

Atostogų metui dedikuotas renginys penktadienį klubą transformuos į erdvę, kurioje svajonės pildosi tarsi spragtelėjus pirštais. Vieną iš bilietą įsigijusių vakarėlio dalyvių „Dr.Who“ net septynioms dienoms „deleguos“ į fantastiškais klubais ir paplūdimiais garsėjančią salą. „Lėktuvo bilietai, viešbutis Ibizoje, širdį dainuoti verčiantis oras ir nuotykiai - viskas įskaičiuota“, - vardino kažkuriam laimingajam atiteksiančias gėrybes „Ibiza Dream Party“ organizatoriai.

Visgi prieš svarstant, ko derėtų nepamiršti kraunantis lagaminus, po „Dr.Who“ skliautais dar teks patirti visą smagybių spektrą: penktadienio publiką kaitins pašėlę šokėjai, šturmuosiantys ne tik sceną, bet ir išmėginsiantys barų tvirtumą, iš aukštybių klube žirs sniegas ir gėlių žiedlapiai, veiks tapybos ant kūno „studija“, o nakties desertui bus patiekta ledų. Visą veiksmą karščiausiais ritmais apipins klubo rezidentas DJ 2sys.

„Dream Party“  kokybės ženklu pažymėti vakarėliai klube „Dr.Who“ turėtų tapti tradicija. Pirmasis skliautus sudrebino kovo mėnesį pakvietęs pažinti Amerikos platybes ir grožybes.


Šiame straipsnyje: dr. who

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių