„Dr.Who“ klube – Lady Gaga ekstravagancija

Klube „Dr.Who“ bus atiduota duoklė scenos dievaitei Lady Gaga. Šeštadienį šios personos garbei - net du įsimintini projektai.

Jie panardins publiką į ekstravagantišką šokio, muzikos ir vaizdų spektaklį. „Šokiruoti, savo išvaizda ir muzika išversti iš kulnų - tikrai ne kiekvieno nosiai. Lady Gaga turi ne tik gausų garbintojų, bet ir kritikų būrį, o tai tik įrodo, kad šiandien ji yra pirmo ryškumo popžvaigždė“, - kalbėjo organizatoriai.

Pirmąkart klaipėdiečiai turės progą įvertinti sostinėje neseniai pristatytą „Lady Gaga šou“. Teatrališkus ir provokuojančius kostiumus pagrindinei jo žvaigždei kūrė perspektyvi jauna dizainerė Milda Čergelytė. Visą būrį šokėjų lateksu gundančiai aptempė fantazijos nestokojanti Jurgita Stakauskaitė - vienintelė apatinių drabužių dizainerė Lietuvoje.

Dinamišką veiksmą ant „Dr.Who“ scenos lydės specialiai šiam šou sukurtas muzikinis miksas bei įspūdingos video projekcijos. Lady Gaga nesvetimi žaidimai su ugnimi - tai paliudys ir aistras kaitinantis fakyrų pasirodymas.

Išskirtinės nakties scenarijus taip pat žada dar niekur nematytą muzikinį projektą „Lady Gaga gyvai“. Ekstravagantiškąja diva virsiančiai vokalistei ant scenos talkins spalvingos muzikantų pajėgos. Publikos ausis palepins gyvai atliekami gerbėjų širdis užkariavę atlikėjos hitai.

Lady Gaga apdarai ir įvaizdis - puiki maskuotė, suteikianti progą vakarėlio organizatoriams nutylėti vakarėlio viešnių vardus, tačiau puse lūpų kuždamasi, kad jau užsakinėjami nepadoriai ilgi limuzinai ir papildomas apsaugos darbuotojų desantas.

Klaipėdos klube „Dr.Who“ (Naujojo Sodo g. 1) Lady Gaga šlovinimo fiesta prasidės šeštadienį nuo 23 val. Įėjimas - 20 litų.


Šiame straipsnyje: klubaiLady GagaDr.Who

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių