„Dr.Who Gyvai“ – su šokių hitais pagal „The WHITELINE“

Uostamiesčio naktibaldos šeštadienį tryps ne dėl speigo - klubo „Dr.Who“ publiką iš peties užsimojo pašokdinti projektas „The WHITELINE“. Jo premjera Klaipėdoje pažers visą šūsnį šokių muzikos remiksų, perdainuotų kūrinių versijų bei pakvies į originalaus skambesio degustaciją.

Renginių ciklą „Dr.Who Gyvai“ pratęsiantis projektas „The WHITELINE“ - šiuolaikiškas house muzikos ir švelnaus vyriško vokalo derinys, kuris iš naujo atskleidė daugybės žymiausių pastarųjų metų kūrinių, tarp kurių - Cassius, David Guetta, „Praise Cats“, „Snow Patrol“ - jėgą.

Pernai rudenį gimęs „The WHITELINE“ stipriai išsiveržė į scenas sostinėje, spėjo sudrebinti „Cido“ areną Panevėžyje. Artimiausioje ateityje projekto nariai žada intensyvias šokių aikštelių atakas ne tik Lietuvoje, bet ir platumose už jos ribų.

„Mūsų klubinėje scenoje iki šiol niekas nebandė padaryti kažko panašaus, nors pasaulyje šokių muzikos koveriai ir remiksai susilaukia didelio populiarumo. Savo pasirodymų metu stebėdami publikos reakcijas kaskart įsitikiname, jog projektas pasiteisino“, - kalbėjo po „The WHITELINE“ pavadinimu pasislėpę nutrūktgalviai Virus J ir Soliaris. Pastarasis neslėpė, kad projektas išpildė jau ilgai brandintą troškimą išmėginti kažką naujo ir pailsėti nuo pop kultūros.

Iki šiol atskirai Klaipėdą šturmuodavę veikėjai negailėjo pagyrų šiltai pajūrio publikai ir vylėsi, kad naujojo projekto energija ir gyvas skambesys įkvėps klubinėtojus neapleisti „Dr.Who“ šokių aikštelės iki pat paryčių.

Ypatingos lauktuvės uostamiesčio pelėdoms - keli nauji originalūs „The WHITELINE“ kūriniai. Vienas jų - „Wonder“ - šią savaitę debiutuoja „Power Hit Radio“ eteryje.

Po „Dr.Who Gyvai“ svečių pasirodymo teigiamais šeštadienio nakties ritmais rūpinsis klubo rezidentas DJ Driule XL.


Šiame straipsnyje: dr. who

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių