„Dr.Who“ gimtadienis – su siurprizais ir „naujagimiais“

Daugiau nei 50 savaitgalių lankytojus linksminęs uostamiesčio klubas „Dr.Who“ šį penktadienį pakvies atšvęsti savo pirmąjį gimtadienį.

Kiek per tuos metus bešokant sutrinta batų, vardan laimės sudaužyta taurių, ant žemės išbarstyta auskarų ir išplėšta marškinių sagų, veikiausiai niekas nebesuskaičiuos.

Patys klubo organizatoriai jau senokai nebesuskaičiuoja bemiegių valandų ir teigia, jog pajuodavę jų paakiai verti tokių „investicijų“.

2008-ųjų pavasario pabaigoje veiklą pradėjęs klubas „Dr.Who“ iš pradžių žygiavo su pačiu margiausiu didžėjų paradu, o vėlyvą rudenį ėmėsi naujos iniciatyvos, kurios metu pradėjo rengti tikro garso koncertus.

Apie penktadienį įvyksiančio gimtadienio programą „Dr.Who“ organizatoriai nutyli, teigdami, jog lankytojams nori parengti įspūdingą siurprizą.

„Neilgai trukus pristatysime ir dar vieną „naujagimį“ - vasarą ruošiamės klaipėdiečius bei miesto svečius pakviesti į „Dr.Who“ terasą, kuri daugumai žinoma kaip restorano „Viva la Vita“ lauko kavinė“, - žadėjo klubo atstovai.

Čia bus rengiami koncertai bei „lounge“ vakarėliai, lankytojai galės paskanauti išskirtinės virtuvės patiekalų.

Po atviru dangumi įsikūrusios vietos ypatumais įsitikinti daugelis galėjo prieš porą savaičių, kai terasoje vyko pirmasis koncertas su romantiškos elektronikos atstovais Leon Somov ir Jazzu.

Oficialus „Dr.Who“ terasos atidarymas įvyks birželio 5-ąją. Jo metu lankytojai galės išvysti dainininkės Jurgos Šeduikytės pasirodymą.

Vasaros metu pats klubas veiks kaip ir įprasta.


Šiame straipsnyje: dr. who

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių