D.Radcliffe'as: filmų apie Harį Poterį daugiau tikrai nebus

Ar Joanne K.Rowling rašys dar vieną knygą apie Harį Poterį? Šis klausimas neduoda ramybės Hario Poterio gerbėjams.

Dalyvaudama Oprah Winfrey pokalbių šou, rašytoja užsiminė, kad svarsto galimybę toliau rašyti  knygas apie Harį Poterį.  Joanne K.Rowling teigė galinti parašyti ir aštuntą, devintą bei dešimtą knygą. „Tiesa, aš sau pasakiau ne, bet juk niekada nežinai“, – kalbėjo rašytoja.

Išgirdęs šias kalbas filmo prodiuseris Davidas Heymanas pareiškė, kad jei po dešimties metų būtų kuriamas dar vienas filmas apie Harį Poterį, jis norėtų, kad pagrindinius veikėjus vėl vaidintų tie patys aktoriai – Danielis Radcliffe'as, Rupertas Grintas ir Emma Watson – nesvarbu kokio amžiaus jie būtų. Prodiuseris aiškino neįsivaizduojąs, kad kokie nors kiti aktoriai galėtų suvaidinti pagrindinius personažus.

Tačiau filmo „Haris Poteris ir Mirties relikvijos (1 dalis)“ premjeros Niujorke metu Danielis Radcliffe'as „MTV žinioms“ sakė, kad gavo rašytojos patvirtinimą, kad daugiau filmų apie Harį Poterį tikrai nebebus. Danielio Radcliffe'o nuomone, rašytoja taip nusprendė iš pagarbos aktoriams, kurie sukūrė nepakartojamus pagrindinių veikėjų paveikslus ir kurie dešimt savo gyvenimo metų atidavė Hariui Poteriui.

„Ji man sakė, kad aš sukūriau nuostabų vaidmenį šiame filme, tad kaip atsilygindama už tai, ji daugiau neberašys knygų apie Harį Poterį“, – prisipažino Danielis Radcliffe'as.

Rašytoja susižavėjo jaunuoju aktoriumi nuo pat pirmojo filmo. „Manau, kad ji dar rašys knygas, bet galiu užtikrinti, kad filmų apie Harį Poterį daugiau tikrai nebus“, – sakė Danielis Radcliffe'as.  

Premjeros Londone metu rašytoja prasitarė, kad jei ir rašys dar vieną knygą, Haris Poteris tikrai nebebus pagrindinis jos veikėjas: „Ši istorija baigta“.

Ištikimiausi Hario Poterio gerbėjai Lietuvoje gali pamatyti paskutiniojo filmo „Haris Poteris ir Mirties relikvijos“ pirmąją dalį – filmas šiuo metu rodomas šalies kino teatruose.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių