D.Petkevičius „Kviečiu šokti” vietą užleidžia Inetai Puzaraitei

„Man atrodo mūsų dalyviams jau reikia atostogų”, - taip praėjusį savaitgalį pareiškė Ieva Šimukauskienė.

LNK projektas „Kviečiu šokti” visada atsižvelgia į komisijos nuomonę: dalyviai šeštadienio vakarą išvyko atostogauti. Tiesa, po pasaulį keliavo šokio ritmu: atostogos įvairiose šalyse – tokia buvo link finišo tiesiosios vis labiau artėjančio projekto vakaro tema. Ir nors tikrų atostogų poros tikisi tik po finalo, dešimt įspūdingiausių pasaulio vietų jie aplankė tiesioginio eterio metu.

Nuo slidinėjimo kurorto iki kraują kaitinančio safario, nuo Argentinos iki Puerto Riko – spalvų tikrai netrūko. Spalvų netrūko ir komisijoje – ryškia apranga, ryškiomis lūpomis ir ryškiu charakteriu pasižymėjo jos sudėtį papildžiusi Natalija Bunkė. Į kovą su piktais interneto komentatoriais stojusi Natalija pati komentarų poroms negailėjo: vienų pasirodyme jai pritrūko energijos, kitų – triukų. O ir saviironijos dainininkė nestokojo: „Jei tu, Ieva, esi kobra, tai aš pabūsiu king kobra”, - po I. Šimukauskienės pareiškimo, esą komisijoje sėdi gyvatės, kalbėjo Natalija.

Tiesa, ta kobra būti ne taip paprasta: šokti, anot Natalijos, paprasčiau nei kritikuoti scenos kolegas ir bičiulius, tad ir gerų žodžių dainininkė nevengė: Irūnai prisipažino pavydinti figūros, vis akcentavo Erikos Vitulskienės grožį, komplimentais apibėrė Ireną Starošaitę.

Nors užkulisiuose sklando draugiškos nuotaikos (dalyviai net pasivadinę „Kviečiu šokti” klase), galima justi kaskart augančią įtampą: projektui artėjant link finalo, jo palikti nenori niekas. Deja, šis šeštadienis lemtingas buvo Inetos Puzaraitės ir Ovidijaus Andriekaus porai. Susumavus komisijos ir žiūrovų rezultatus, jie atsidūrė paskutinėje lentelės vietoje. Tačiau paskelbus verdiktą, Darius Petkvičius scenoje pranešė, jog iš projekto privalo pasitraukti dėl ligos ir savo vietą užleidžia Inetai ir Ovidijui. Partnerei Ingridai Mikštienei įteikęs penkioliką rožių (toks buvo poros numeris), Darius Petkevičius atsisveikino su „Kviečiu šokti”.

„Kviečiu šokti“ turnyrinė lentelė:

1. Irena Starošaitė ir Andrius Greblikas

2. Irūna Puzaraitė ir Rimvydas Černajus

3. Erika Vitulskienė ir Andrius Butkus

4. Jonas Stankevičius ir Liveta Paugaitė

5. Darius Petkevičius ir Ingrida Mikštienė

6. Karolina Liukaitytė ir Dainius Dimša

7. Eglė Jakštytė ir Adomas Norkūnas

8. Daiva Tamošiūnaitė – Budrė ir Tomas Slausgalvis

9. Eimutis Kvoščiauskas ir Nerilė Senulytė

10. Ineta Puzaraitė ir Ovidijus Andriekus


Šiame straipsnyje: Kviečiu šokti

NAUJAUSI KOMENTARAI

yyyy

yyyy portretas
nesamone.taip ineta iskrisdama vis,ir be priezasties sugrizdama.tai gal taip padaqrys kad ir projekta ji laimes

to yyy

to yyy  portretas
aš irgi tau pritariu ne į temą jog žiūrovai nulėmė jos likimą antrą kartą jog skristų toji iš šokių,o toji ir toliau ten išsiviepus esa ir vaidina baisią šokėjėlę bei talentingą išsiviepėlę su dirbtina šypsena
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių