Donatas Montvydas uždainuos su žurnaliste

Charizmatiškasis dainininkas, vokalo virtuozas Donatas Montvydas prisijungia prie populiariųjų LNK „Žvaigždžių duetų“.

„Kiekvienas išėjimas ant scenos prisideda prie tobulėjimo. Tai – patirtis, kuri išeis į naudą. Tai – galimybė parodyti kažką naujo, tai patirtis ir naujos pamokos, kurias priimu su kaupu“, - sako Donatas, šį šeštadienį pasirodysiantis konkursinėje „Žvaigždžių duetų“ programoje.

Jis į sceną atves visišką naujokę – žurnalo „Panelė“  žurnalistę Akvilę Kavaliauskaitę. Išgirdęs vos tris jos dainos eilutes, Donatas nusišypsojo: „Gerai. Aš su ja dainuosiu“.

Donatas Montvydas negailėjo pagyrų savo partnerei. „Kaip žurnalistė, ji labai gera dainininkė. Nors ne...  Jei nebūtų žurnalistė, ji galėtų drąsiai dainuoti. Su Akvile smagu. Mes nuolat šypsomės“.

D. Montvydo vokalo mokytoja Rosita Čivilytė, pamačiusi Akvilę, negalėjo paslėpti nuostabos: „Judu su Donatu neįtikėtinai panašūs!“.

Akvilė niekada nesimokė vokalo. Ji grojo violončele muzikos mokykloje ir svajojo apie pianiną ir dainavimą. Atsikrausčiusi į Vilnių mokytis žurnalistikos, ji už 150 litų nusipirko pianiną – visiškai puikų, tik nupurkštą grafiti.

Savo pianinu Akvilė groja iki išprotėjimo ir dainuoja. Dėl pianino skleidžiamų garso Akvilė turėjo pakeisti gyvenamąją vietą – ankstesni kaimynai nebuvo pakantūs jos muzikai ir kvietė policiją, kad ši nutildytų kaimynės koncertus.

Žurnalistei teko išsikraustyti į butą rūsyje. „Dabar galiu groti tiek, kiek noriu, ir iki kada noriu. Mano „Smolensko“ niekas negirdi – tik aš. Arba draugai, kuriems dainuoju, kai įsibėgėja vakarėlis“, - juokėsi būsimoji „Žvaigždžių duetų“ dalyvė.

Akvilės Kavaliauskaitės ir Donato Montvydo duetas – „Žvaigždžių duetuose“ šį šeštadienį 18 val. per LNK.


Šiame straipsnyje: MontvydasDonatas Montvydas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių