Donatas Montvydas „Tabami“ projekte taps Michaelu Jacksonu

Visas pasaulis jau kelis mėnesius gedi dėl žinomo dainininko Michaelo Jacksono netekties. Popmuzikos dievaitis Anapilin iškeliavo nespėjęs surengti nė vieno jau suplanuoto pasaulinio turo koncerto.

Daug įspūdingų koncertų surengusi kompanija „Tabami“ rengiasi atiduoti duoklę M. Jacksonui. Lapkričio 13 d., penktadienį, sostinės klube „Pacha“ bus pristatytas naujas projektas „Tabami goes Michael Jackson“ su vienu perspektyviausių šalies dainininkų Donatu Montvydu.

Jaunajam atlikėjui talkins „Tabami Live“ muzikantai: gitaristas Tomas Varnagiris, klavišininkai Feliksas Zakrevskij ir Vytas Bikus, bosistas Tadas Žukauskas ir būgnininkas Aleksėjus Arslanovas. Taip pat dalyvaus Gospel choras  „Sounds in G“, Šarūno Kirdeikio vadovaujama šokių grupė bei specialiai šiam renginiui video instaliacijas kurianti VJ Vesta.

Pasak jos, ne vieną apdovanojimą konkursuose Lietuvoje ir užsienyje pelnęs atlikėjas yra ne tik talentingas dainininkas, bet ir didžiulis M. Jacksono gerbėjas, daugelį jo dainų atmintinai mokantis dar nuo vaikystės.

„Dalyvauti šiame projekte man yra didelis įvykis. Repetuodamas programą jaučiuosi taip, lyg pats Michaelas iš aukštybių mane palaikytų. Žinoma, jaučiu ir didelę atsakomybę“, - neslepia D.Montvydas, kurį galima vadinti šio projekto iniciatoriumi. „Tai bus viena iš išsipildžiusių mano svajonių“, - teigia Donatas Montvydas.

Donatas pats sudarė ir koncerto repertuarą. Atlikėjas neslepia, kad tai buvo sudėtingas darbas, nes M.Jacksono hitų yra labai daug. 

40 litų kainuojančius bilietus jau netrukus bus galima įsigyti „Tiketos“ kasose ir www.tiketa.lt. Vėliau bilietai brangs.

„Tabami“ komanda su šiuo projektu žada aplankyti ir kitus miestus - jau suplanuoti „Tabami goes Michael Jackson“ pasirodymai lapkričio 27 d. Kaune, klube „Papa Jazz“ bei lapkričio 28 d. Klaipėdoje, klube „Kiwi“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių