Donatas Montvydas surengs akustinių padėkos koncertų turą

Tarptautiniame „Eurovizijos“ dainų konkurse 14-ąją vietą laimėjęs Donatas Montvydas rengia akustinių koncertų turą, kurio metu padėkos visiems jį palaikiusiems.

„Būdamas Azerbaidžane visada jutau didžiulį Lietuvos žmonių palaikymą. Tai glostė širdį ir teikė dar daugiau pasitikėjimo. Akustinių koncertų serija – puiki proga kamerinėje aplinkoje asmeniškai pabendrauti su žmonėmis, kurių geros emocijos tikrai padėjo man toje gigantiškoje scenoje“, – sakė D.Montvydas.

Koncertuose skambės visi garsiausi dainininko kūriniai ir, be abejo, „Love is Blind“ akustinė versija. „Ji skamba kitaip, nei originalas. Galima išgirsti džiazo standartų. Ir suktuko nedarau. Nelabai akrobatika prie akustinės muzikos dera“, – juokėsi Donatas.

Koncerto trukmė – maždaug dvi valandos, tačiau jis gali ir užsitęsti, jei publika turės dainininkui daug klausimų. „Per akustinius koncertus visada pasikalbu su klausytojais, o dabar jaučiu, kad pokalbis gali būti ir ilgokas, nes tiek klausimų, kiek iš aplinkinių sulaukiu dabar, dar niekad nebuvo. Galbūt net reikės per salę tvarkingai persiųsti dėžutę, kad klausimus užduotų raštu“, – svarstė didelį susidomėjimą tiek pačiu „Eurovizijos“ konkursu, tiek savo asmeniu pastarosiomis dienomis jaučiantis dainininkas.

Jis prisipažino, kad grįžęs iš konkurso net neturėjo progos ramiai pasivaikščioti. „Atvirai? Gatvėje klausimų dar nesulaukiau, nes nėjau gatve. Arba ilsėjausi namie, arba automobiliu vykdavau į susitikimus ir konferencijas, kurios vis nesibaigia. Laukiu akustinių koncertų, nes jau spėjau pasiilgti scenos“, – teigė jis.

Koncertų metu instrumentalistai jam akompanuos akustine ir bosine gitaromis bei fortepijonu. „Muzikantai bandys nugalėti mane, aš – juos“, – šmaikštavo D.Montvydas. Dainininkas tikino, kad sceninė patirtis, kurią eksternu per dvi savaites jis įgijo „Eurovizijoje“, jam itin pravers soliniuose koncertuose.

Artimiausi D.Montvydo koncertai

Birželio 5 d. – Vilniuje, Šv. Kotrynos bažnyčioje;

Birželio 6 d. – Klaipėdos koncertų salėje;

Birželio 7 d. – Šiauliuose, Saulės koncertų salėje;

Birželio 12 d. – Kauno filharmonijoje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Aleksas.

Aleksas. portretas
Donatas zavus vaikinas,moka bendrauti su zmonemis,kai jis dalyvavo EUROVIZIJOS konkurse,palaikiau ji ne tik kaip tautieti,bet,mano galva,grazaus balso atlikeja! Grazus ranku mostai,laisvas elgesys scenoje isduoda,kad jis ne naujokas scenos zmogus! Butent dabartinis turne Lietuvos miestuose jam prides patyrimo tolesniam gyvenime scenoje!:) Linkiu tau, Donatai,SEKMES ir sveikatos asmeniniame gyvenime!:)
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių