Donatas Montvydas – klausomiausias ir perkamiausias Lietuvoje

Donatas Montvydas šiuo metu yra populiariausias atlikėjas šalyje. Jo daina „Nenuleisk akių” jau antrą mėnesį klausomiausia lietuviškos muzikos tope, kurį sudaro portalas myliumuzika.lt ir skelbia radijo stotis „Radiocentras”.

Praėjusį mėnesį pasirodžiusi dainininko kompaktinė plokštelė „Donny Montell” šiuo metu taip pat yra aktyviausiai perkamas muzikos albumas mūsų šalyje.

„Džiaugiuosi, kad šis albumas jau rado savo vietą žmonių širdyse”, – sakė Donatas Montvydas. „Artimiausiu metu klausytojai kai kurias iš dainų išgirs akustiniuose koncertuose, kur jos nuskambės kiek kitaip. Tai bus puiki proga kamerinėje aplinkoje asmeniškai pabendrauti su žmonėmis, pailsėti nuo didelės scenos.”

Šiandien Donatas Montvydas pradeda savo akustinių koncertų turą po Lietuvą. Birželio 5 dieną dainininkas su jam akomponuojančiais muzikantais pasirodys Vilniuje, Šv. Kotrynos bažnyčioje, birželio 6 dieną Klaipėdoje, Koncertų salėje, birželio 7 dieną Šiauliuose, „Saulės” koncertų salėje ir birželio 12 dieną Kauno filharmonijoje.

Prieš pradėdamas akustinį turą Donatas Montvydas tapo vienu iš tarptautinio labdaros projekto „Samsung Hope Relay” ambasadoriumi Lietuvoje. Gegužės pabaigoje dainininkas atstovavo Lietuvai tarptautiniame „Eurovizijos” dainų konkurse, kuriame pateko į finalą ir užėmė keturioliktą vietą. Debiutinis dainininko albumas „Donny Montell” buvo išleistas gegužės mėnesį kompaktine plokštele ir skaitmeniniu pavidalu pasaulinėse muzikos parduotuvėse „iTunes”, „Amazon” ir kitose.

„Myliumuzika.lt” gegužės mėnesio Top 20:
1. Donatas Montvydas – „Nenuleisk akių“
2. „Tautinis brandas“ – „Džiaukis vasara“ (nauja)
3. Eglė Jakštytė – „Apie tave“
4. SEL – „Aš žiūriu į tave, pasauli“
5. „Pikaso“ (su Mochito ) – „Aš viską atleisiu tau“ (nauja)
6. Džordana Butkutė – „Tylios mintys“
7. Mino – „Netobulas angelas“
8. Natalija Bunkė – „Širdis ant balto sniego“
9. Stano – „Neskaičiuok minučių“ (nauja)
10. „Tony Betties“ – „You and I“ (nauja)
11. „ŠarkA“ – „Gerumo aitvarai“ (nauja)
12. Natas – „Tau“ (nauja)
13. Tadas Vilčinskas – „Ratai juodi“ (nauja)
14. „Agentūra“ – „Gyvenk“
15. Mantas – „Melagė“
16. „Pinup Girls“ – „Cirkas“
17. Soliaris – „Tu to norėjai“
18. „Junior“ – „Tu nematai“
19. Jazzu/Leon Somov – „Tyla“
20. „Rasabasa“ – „Arrows“ (nauja)


Šiame straipsnyje: Donatas Montvydas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių