„Domino“ teatro pajūrio sezono uždarymas - Palangoje

Baigiasi „Domino“ teatro vasaros pajūrio sezonas. Šia ir rugsėjo 1-osios proga, Palangos gyventojams ir rudenišką pajūrį pamėgusiems poilsiautojams, daugiausiai gastroliuojantis teatras Lietuvoje pristatys ne ką kitą, o atnaujintą ir ilgai lauktą komedijos „Vilnius – Dakaras“ duetą.

Kol kas tik vienintelį kartą Vilniuje pristatytas spektaklis su naująją aktore Aušra Štukyte ir spektaklio senbuviu Vytautu Šapranausku antrajam savo pasirodymui pasirinko Palangos miestą. Aušra Štukytė – puikiai žinoma Lietuvos žiūrovams kaip populiarus televizijos, kino ir teatro veidas. Komedijoje ji pakeitė iki šiol pagrindinį moters vaidmenį kūrusią Ingą Jankauskaitę, kuri išėjo motinystės atostogų.

Pasibaigus spektakliui Vilniuje žiūrovai teigė, kad A. Štukytės debiutas pranoko lūkesčius ir aktorė turi visas galimybes komedijoje tapti puikiu duetu kartu su V. Šapranausku bei priversti publiką ja žavėtis ne mažiau nei I. Jankauskaite, iki šiol vaidinusią pagrindinį moters, vardu Odrė, vaidmenį. Šiandien šis spektaklis su A. Štukyte pasieks ir Palangos auditoriją.

„Vasarai pasibaigus dar kartą norime pradžiuginti Palangą, nes turime ten mūsų teatrą mėgstančių ir naujienų laukiančių aktyvių teatro lankytojų ir mėgėjų. Komedijos „Vilnius – Dakaras“ pristatymas, kuris nuo šiol spindi netikėtomis, naujomis spalvomis, tikime, pradžiugins Palangos gyventojus ir svečius. Tai ne tik mūsų gastrolių vasariškame pajūryje pabaiga, bet kartu ir simbolinė pradžia ne tik visiems besimokantiems, jų tėvams, bet ir mūsų atnaujėjusiai komedijos komandai“, - teigia „Domino“ teatro vadovas Egidijus Baranauskas.

Komedija „Vilnius – Dakaras“ bus rodoma Palangos Senojoje gimnazijoje, šiandien, rugsėjo 3 dieną, 20 val. Bilietus galima įsigyti nuo14 – 20 val. Palangos Senojoje gimnazijoje.

Apie komediją:

Komedija „Vilnius - Dakaras“ priverčia braukti juoko ašarą ne tik moteris, bet ir vyrus. Įsivaizduokite: dykuma, sugedęs lenktyninis automobilis, ant automobilio padžiauti išskalbti apatiniai ir du dykumoje pasiklydę ekipažo nariai – vyras ir moteris. Ar dykuma - tai karščiu alsuojantys smėlynai?.. O gal begalinė dykuma gali įsikėroti ir poros jausmuose?.. Keletas įdomių faktų apie komediją: kiekvienam spektakliui reikia dviejų maišų smėlio, jam specialiai pirktas automobilis Londone, o aktoriams pasiūti tikri ralistų kostiumai!...


Šiame straipsnyje: Vilnius – Dakaras

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių