D.Michelevičiūtė – gurmanė ir gyvenime, ir naujame seriale

Žinoma kino ir teatro aktorė Dalia Michelevičiūtė jau keleri metai nebuvo matoma televizijoje. Tačiau jos gerbėjai kovą aktorę išvys naujame LNK seriale "Mano mylimas prieše". Čia ji bus virtuvės šefė Liusė, nuo kurios peilio ir fantazijos priklauso prabangaus viešbučio svečių meniu.

"Oi, koks spalvingas vaidmuo, niekada tokio nebandžiau. Liusė kupina gyvenimo džiaugsmo, pozityvaus mąstymo, besimėgaujanti gyvenimu. Dažnai man tekdavo intrigančių vaidmenys. Šis vaidmuo visai kitoks, bet man patinka", - filmavimo aikštelėje džiaugsmu trykšta D.Michelevičiūtė. Juolab kad ji ir Liusė – labai panašios.

"Ir aš, ir Liusė esame gurmanės. Mėgstu gerą maistą, mėgstu gaminti ir eksperimentuoti. Esu japoniškos virtuvės gerbėja, gaminu suši. Gyvenu arti turgaus, todėl dažnai ten perku tikrų produktų – kaimiško sūro, daržovių, susipažįstu su ūkininkais", - pasakojo Dalia. Firminis Dalios Michelevičiūtės patiekalas – moliūgų sriuba su imbierais, česnakais ir sezamo sėklomis. Beje, Dalia neperka jokių kulinarinių knygų, vadovaujasi močiutės knygomis, išleistomis dar Smetonos laikais ir mano, kad jos prilygsta ir Oliveriui, ir Ramziui. "Pamarinuokite šviežią lašišą su druska ir cukraus pudra, išeis aksominio skonio žuvis, nenusileidžianti geriausioms sašimi tradicijoms", - pataria Dalia.

Seriale "Mano mylimas prieše" Daliai netenka daug gaminti, dažniausiai ji tik vadovauja virtuvės komandai, kuria patiekalus, per skrandį ieškodama kelių į vyrų širdis.

"Ypatingai smagu dirbti su Arvydu Dapšiu, Gediminu Girdvainiu, Janina Matekonyte, Vilija Matačiūnaite. Jų ir mano herojės keliai susikerta daugiausia. Susibūrė tikrai įdomių ir atsakingų žmonių komanda. Beje, puikus serialo režisierius, turintis subtilų estetinį pajautimą", - sako D.Michekevičiūtė.

Dalios herojė Liusė yra viešbučio savininko Mykolo (akt. Gediminas Girdvainis) žmonos Adelės (akt. Janina Matekonytė) sesuo, kuri suka meilės romaną su viešbučio direktoriumi Alkesu (Arvydas Dapšys).

Serialas "Mano mylimas prieše" – tai keršto ir meilės istorija. Veiksmas sukasi apie turtingų viešbučio savininkų šeimą – Mykolą ir Adelę. Netikėtai žuvusio jaunuolio mirties aplinkybės veda į šią garsią ir gerbiamą, bet savų paslapčių turinčią šeimą. Panašu, kad čia įsivėlusi jauna moteris. Žuvusiojo brolis nori įsibrauti į kaltosios merginos gyvenimą ir pačiu netikėčiausiu momentu jai už viską atkeršyti. Bet meilė kaip visuomet sumaišo visas kortas.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių