D.Katkus: artėjant septyniasdešimtmečiui, mane pradėjo dominti panos

Lygiai po mėnesio Donatas Katkus švęs  septyniasdešimtmetį. Tačiau maestro  sako, kad širdyje yra keturiadešimties, o linksmybių, avantiūrų  ir nuotykių D. Katkaus gyvenime tikrai netrūksta.

„Mane panos labai domina. Dar atsirado toks dalykas, kad staiga pamirštu vardus, net žodžius kartais užmirštu”, - LNK „Karamelinėms naujienoms” apie garbaus amžiaus privalumus juokavo D. Katkus.

Momentinis atminties pablogėjimas – vienas niekis, palyginus su tuo, kad D. Katkus fiziškai stiprus ir energingas. Tačiau gera savijauta – ne vien Dievo dovana. Pasirodo, Dzūkijoje maestro atrado tikrų tikriausią jaunystės paslaptį. Taigi, kai tik turi laiko, bėga  nuo žmonių ir bendrauja su medžiais.

„Ateini, prisiglaudi prie kokios aukštos eglės ir jauti kaip per tave teka kosmoso energija ir tave valo”, - pasakojo D. Katkus.

Sodyboje šalia Aukštadvario  Donatas Katkus leidžia ištisas vasaras. Kartu su žmona Laima, sūnumis bei anūkais. Atostogos šioje vietoje dirigentą nuteikia itin romantiškai: savo žmonai jis kas rytą neša gėles. Moka  ir prajuokinti, ir užknisti.

Donatas Katkus, pasitikdamas 70-metį, kaip ir trisdešimt ketverių, save išbandė aktoriaus amplua. Dirigentas nusifilmavo LNK sezono atidarymo filme „Operacija LNK ir kitos aistros“. D. Katkui kartu su Vyteniu Pauliukaičiu ir Žygimantu Stakėnu teko torpedos vaidmuo. Trijulės užduotis – užgrobti LNK.


Šiame straipsnyje: Donatas KatkusLNK

NAUJAUSI KOMENTARAI

ss

ss portretas
Suskystejo jau smegenai...

Anas

Anas portretas
Čia nieko naujo, sulaukę aštuondešimties visi ženijasi iš naujo.

Linksmas žmogelis

Linksmas žmogelis portretas
tik kartais gal kiek persistengia.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių