DJ Vidis: 4 valandos gilaus skambesio muzikos Klaipėdoje

Klubas „Kiwi“ tęsia vakarėlių ciklą „Made in LT” ir šį savaitgalį uostamiesčio naktinėtojams pristatys „Silence Family” narį DJ Vidį.

Publiką Vidis planuoja nustebinti išskirtinai ilgu pasirodymu - 4 valandų setu. Palaikyti ritmą šeštadienio svečiui padės Kiwi klubo rezidentas Uncle Roll.

Vidmantas Čepkauskas, dar žinomas kaip DJ Vidis - gilaus skambesio kūrėjas bei atlikėjas. „Silence“ šeimos įkūrėjas, „Silence Radio“ vedėjas, „Silence Music“ leidybinės firmos atstovas šokdina ne tik Lietuvos klubų lankytojus, dažnai pasirodantis ne vienas, bet kartu ir su kitais „Silence“ nariais.

„Pastaruoju metu daug koncertuojame su Mario. Neseniai grįžome iš Sankt Peterburgo, o gegužės mėnesį taip pat numatyta daug kelionių - koncertinis vizitas į Šiaulius, „Silence Family“ pasirodymas Vilniuje, o taip pat pirmos atlikėjiškos išvykos į Londoną ir Edinburgą”, - pasakojo atlikėjas.

Muzikos įrašų lentynose ką tik pasirodė pirmoji paties Vidžio surinkta ir sumiksuota kompiliacija pavadinimu „Taste”, apibendrinanti pirmus „Silence” metus.

Į Lietuvą atvežęs tokio garsumo žvaigždes kaip „Jazzanova“, „Ame“, „Chateau Flight“, „Dixon“ bei daugelį kitų, Vidis įrodė, kad didžiausias jo noras - groti išprususiai ir atvirai publikai. Ir tai suprantama, nes šiandien Vidis Lietuvos elektroninės muzikos padangėje atpažįstamas savitu house skambesiu.

Nemėgstantis į stilistinius rėmus spausti savo kuriamo skambesio, Vidis ir muzikos prodiuseris Mario Basanov bendru kūriniu „I'll Be Gone“ pelnė ne tik muzikos, bet ir audiovizualinių menų gerbėjų pripažinimą - dainos vaizdo klipas jau seniai sumušė visus žiūrimumo rekordus Lietuvoje.

„Į pabaigą eina seniai žadėto albumo darbai. Jau paruošta keletas visiškai naujų instrumentinių kūrinių. Šiuo metu plušame prie trijų naujų dainų - dvi iš jų skambės su užsienio vokalistu, apie kurį dar nenorime pasakoti. Taip pat kuriame naujas ir netikėtas senų ir visiems puikiai žinomų hitų versijas. Naują medžiagą visada testuojame šokių aikštelėse - ten ją visų pirmą ir galima išgirsti”, - intrigavo kūrėjas.


Šiame straipsnyje: klubai"Kiwi"DJ Vidis

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių