„Disney on Ice“ šou „Šventė!” privertė spindėti daugelio akis

Antradienį Vilniaus „Siemens“ arena aidėjo nuo vaikų klegesio ir švytėjo nuo vaikų džiaugsmu persismelkusių tėvų ir senelių šypsenų. Didžiulis būrys sostinės gyventojų ir svečių rinkosi į amerikiečių „Disney on Ice“ šou „Šventė!” premjerą Vilniuje. Dar du spektaklius sostinės arenoje kultiniai visai šeimai skirtų šou kūrėjai parodys šiandien, sausio 30 d.

Vos tik įžengusius į sostinės areną vaikus ir juos atlydėjusius suaugusius, pasitiko spalvingas ir iš animacinių filmukų bei knygų puslapių puikiai pažįstamas „Disney“ pasaulis. Galbūt dėl to žiūrovų veiduose, vos tik jie peržengdavo arenos slenkstį, atsirasdavo nuoširdžios šypsenos, džiaugsmo užlietos suspindėdavo akys, o širdyse įsivyraudavo šilčiausi jausmai ir prisiminimai. Vaikams išvystas vaizdas prilygo svajonių išsipildymui, o suaugusiems – kelionei laiko mašina į vaikystę.

Dar didesnės šypsenos ir akių spindesys pasklido, kuomet suskambo pirmieji akordai ir ant kone savaitę specialiai šiam šou ruošto ledo pasirodė pirmieji herojai. Jau legenda tapę „Disney“ personažai pasveikino visus susirinkusius ir pradėjo kelių valandų įspūdingą kelionę po skirtingus pasaulio kampelius, stabtelėdami ties kiekvieno jų didžiausia metų švente.

„Jaučiamės tarsi persikėlę iš Lietuvos ir atsidūrę nuotykių kupiname „Disney“ pasaulyje. Nuo pat pradžios nei vienas mūsų negalime nustoti šypsojęsis. Ypač didelė šventė mūsų mažajai Gabrielei, kuri aikčioja vos tik ant ledo pasirodo naujas personažas. Jai visi jie tokie artimi ir puikiai pažįstami. Smagu, kad tų personažų labai daug – ne tik peliukas Mikis ar Minė, Gufis, princesės, bet ir daugelis kitų“, – sako 5-erių metų dukrą auginanti vilniečių šeima.

Spektaklio metu į 16 populiariausių „Disney“ pasakų personažus persikūnijęs daugiau nei pusšimtis dailiojo čiuožimo meistrų spalvingai ir nuotaikingai pristatė ir atšventė tuziną didžiausių ir gražiausių metų švenčių. Kai kurios jų mažiesiems žiūrovams tapo išties ypatingos. Pavyzdžiui, švenčiant gimtadienį drauge su Alisa Stebuklų šalyje keletas vaikų turėjo unikalią patirtį – buvo pakviesti įlipti į milžinišką „Disney“ tortą, kuris jiems tapo savotiška transporto priemone ir kuria jie, apsupti spalvingų personažų, keliavo ant ryškiaspalvio ledo.

Vienu geriausiu iš šiuo metu rodomų „Disney on Ice“ šou vadinamas spektaklis „Šventė!” pavergia ir tuo, jog jame legendinės, senos istorijos ir personažai susipina su naujausiais. Berniukus džiugino „Disney“ piktadariai, kapitonas Kablys iš puikiai pažįstamo „Piterio Peno“, Kruela De Vil iš visų mėgstamo „101 dalmantino“, Džekas Skelingtonas iš „Košmaro prieš Kalėdas“, „Žaislų istorijos“ herojai Bazas ir Vudis.

Nekantriai šou laukusios mergaitės taip pat turėjo kuo žavėtis, mat, atrodo, jog visos „Disney“ princesės vakar svečiavosi „Siemens“ arenoje. Pati princesė Tiana padėjo Minei Valentino dienos iškilmėse surasti tikrąją meilę. Galiausiai gražioji peliuko Mikio ir Minės pora iškeliavo į tropinius kraštus praleisti vasaros atostogų ir ten susitiko nuotaikinguosius Lilo ir Stičą. Tačiau tai tik keletas detalių, dovanojusių aibę įspūdžių ir gražių akimirkų visiems, kurie niūrų ir žiemišką vakarą leido šilumą skleidžiančioje „Disney“ karalystėje. Šiam spektakliui puikiai tinka sena patarlė, skelbianti, jog geriau vieną kartą pamatyti nei tūkstantį kartų išgirsti.

Bilietus į šiandiena Vilniaus „Siemens“ arenoje dar rodomus du stebuklingus „Disney on Ice“ šou „Šventė!” galima įsigyti „Tiketoje“.


Šiame straipsnyje: Disney On Icešourenginys

NAUJAUSI KOMENTARAI

Mama

Mama portretas
Labai norėjo dukra į tą renginį, ašarų buvo daug, bet nesugalvojau kaip į Vilnių nuvežti,o po to sugrįžti, orai nekokie su traukiniu nesinorėjo. Taigi laukiu nesulaukiu kada į Kauną atvažiuos, nes vis Vilniuje ir Vilniuje...
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių