Diskžokėja J.Fedotova dėl meilės Lietuvos teisininkui paliko gimtinę

Apie tai, kad meilė gali įveikti Europos Sąjungos sienas ir sugriauti bet kokius stereotipus prabils Lietuvoje žinoma diskžokėja Julija Fedotova.

Ji prisipažins dėl lietuvio teisininko, šiandien jau garsaus didžėjaus Justin Xara, palikusi sotų gyvenimą Minske. Dabar jiedu – pora ne tik gyvenime, bet ir prie pulto Lietuvoje ir visos Europos klubuose.

Tačiau nereikia manyti, kad poros gyvenimas sukasi vien pramogų ritmu. Kad žmogiški buities darbai jiems nėra svetimi, bus galima išvysti vienintelės Lietuvoje moterų televizijos TV8 laidoje „Šeimos savaitė“ jau šį sekmadienį 10.50 val.

Pasirodo, Julija puikiai gamina, o Justas mielai prisideda prie namų ruošos darbų. Tik cepelinų nei ji, nei jis gaminti nemoka... Kaip elgsis didžėjų pora, paraginta išmokti pasigaminti tinginių cepelinų?

„Taigi mes – ne tinginiai! Mes, žinokite, daug dirbame!“ – šypsosis Justinas. Tačiau laidos vedėjų įtikintas, kad ne tik tinginiai mėgsta gaminti greitai, o valgyti skaniai, didžėjus mielai imsis kulinarinės kūrybos. Ar rezultatas pranoks lūkesčius?

Kai lauke taip šalta, antrame laidos reportaže bus galima sužinoti, kaip nuo ligų apsaugoti šeimos narius, o svarbiausia – pačius mažiausius. „Šeimos savaitėje“ paaiškės, kas yra klimatoterapija ir kaip žiemą tinkamai paruošti arbatą ir kavą bei kodėl alkoholis anaiptol ne geriausias draugas, kai reikia sušilti.

Įdomių pasakojimų, naudingų patarimų ir netikėtų pašnekesių laida „Šeimos savaitė“ – sekmadieniais 10.50 val. vienintelės televizijos moterims Lietuvoje TV8 eteryje!


Šiame straipsnyje: Julija FedotovaJ. Xarameilė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių