Dirbtinio įdegio maniakė: jaučiuosi keista ir išblyškusi

Prieš mėnesį nustojusi tamsinti odą soliariumo procedūromis, visame pasaulyje pagarsėjusi Patricia Krentcil dabar sau atrodo „keista ir išblyškusi“, rašo dailymail.co.uk

Moteris buvo apkaltinta ir stojo prieš teismą už tai, kad versdavo savo penkiametę dukterį kartu su ja naudotis soliariumo paslaugomis.

Nors teisme paaiškėjo, kad itin šviesios odos penkiametė šiek tiek nudegė saulėje žaisdama lauke, dėl šio skandalo 5 vaikų mama prarado ramybę. Moterų žurnalas „In Touch“ įkalbėjo P. Krentcil vienam mėnesiui atsisakyti odos tamsinimo procedūrų ir nebesilankyti soliariumuose.

Paskutinį kartą 44-erių metų moteris soliariume lankėsi prieš mėnesį ir dabar žurnalo nuotraukoje atrodo simpatiška ir graži moteris. Tačiau pati dirbtinių saulės spindulių mėgėja teigia, kad iš veidrodžio į ją žvelgia „keista ir išbalusi moteris“.

„Visada norėjau turėti rusvą odą. Vien apsilankymų soliariumuose man nepakakdavo - naudojau visus įmanomus savaiminio įdegio purškiklius, losjonus ir kremus. Kai gydytojas man pasakė, kad privalau liautis žalojusi savo odą, nenorėjau to girdėti. Troškau būti tamsi. Man patinka atrodyti taip, lyg ką tik sugrįžus po atostogų“, - pasakoja moteris.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių