Didžiulį penį turintis vyras sukėlė įtarimą oro uosto apsaugai

Vienas vyras, pagarsėjęs dėl savo didžiulio penio, buvo sulaikytas San Francisko tarptautinio oro uosto apsaugos ir apklaustas dėl įtartino išsikišimo kelnėse, ketvirtadienį pranešė žiniasklaida.

Kaip rašo žurnalas „Rolling Stone“, į šį incidentą pateko 41 metų Jonah Falconas, kurio vyriškas organas ramybės būklėje yra 24 centimetrų ilgio, o erekcijos metu pailgėja iki 33 centimetrų. Šis vyras buvo rodomas keliuose dokumentiniuose filmuose apie didžiausius pasaulyje penius.

J.Falconas buvo sulaikytas San Francisko oro uoste, kai grįžo po kelionės į Niujorką. Jį sustabdė Susisiekimo saugumo administracijos agentai, pamatę kažką pūpsant prie jo kairės šlaunies.

„Jie norėjo sužinoti, ar kažką turiu kišenėse. Kai atsakiau, kad ne, jie paklausė, ar turiu kokį nors auglį“, - J.Falconą citavo dienraštis „San Francisco Chronicle“.

Vyras pareiškė, jog tai jo penis, o pareigūnai apžiūrėjo jo tarpkojį, nors ne per daug kruopščiai.

J.Falconas, kuris buvo sulaikytas penkioms minutėms, teigia, kad toks incidentas jam jau ne pirmas.

„Jau anksčiau buvau perėjęs (skenerį), tad nesijaudinau, - aiškino jis. - Kas blogiausia galėjo nutikti? Negi man reikėjo išsitraukti (penį)? Esu prie to įpratęs. Kai kada, kai žmonės manęs apie tai paklausia, ir jeigu esu nusiteikęs - tiesiog parodau jiems.“

Po šio incidento J.Falconas parašė socialiniame tinkle „Twitter“: „TSA nežinojo, ką daryti su dideliu išsikišimu ant mano šlaunies. Netgi kai perėjau kūno skenerį“.

2003 metais „Rolling Stone“ paskelbtame straipsnyje „Ponas Didysis“ (Mr. Big) nurodoma, kad kai J.Falconui buvo dešimt metų, jo penis buvo jau 20 cm ilgio. Žurnalas citavo jo motiną, kuri teigė, kad jos sūnaus vyriško organo dydis yra įgimtas.

„Jis toks gimė ir visada buvo didelis jo amžiui. Tačiau esmė ne jo didelis penis, o visuomenės poreikis kreipti į tai dėmesį. Gyvename pasaulyje, kuriuose vyrai savo vyriškumą matuoja savo peniais“, - aiškino motina.

TSA kol kas neatsiliepė į prašymą pakomentuoti šį incidentą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Jumoras

Jumoras portretas
Aišku, kad geriausia yra mažas.

rita

rita portretas
o kur fotoreportažas ?

o kaip

o kaip portretas
gal paveldima, jeigu net pavarde Fal...
VISI KOMENTARAI 16

Galerijos

Daugiau straipsnių