Didžiosios Britanijos premjero duktė miega kartoninėje dėžėje

Didžiosios Britanijos ministras pirmininkas Davidas Cameronas pranešė, kad jo maždaug prieš mėnesį gimusi duktė Florence Rose Endellion Cameron miega kartoninėje dėžėje, o ne vaikiškoje lovytėje, rašo britų dienraštis „The Daily Telegraph“.

Britanijos vyriausybės vadovo žmona ėmė gimdyti tuo metu, kai jie atostogavo Kornvalyje. Vykdama atostogų pora nesitikėjo, kad šeima staiga padidės, todėl nepasiėmė jokių vaikiškų daiktelių. Kadangi mergaitė gimė visai neplanuotai, vaikiškos lovelės Kornvalyje pora neturėjo. Laikiną išeitį sugalvojo šešiametė premjero dukra Nensė.

„Nensė jai rado kartoninę dėžę, kai mes buvome Kornvalyje, nes vaikiškos lovelės neturėjome, ir ją papuošė. Mergaitė iki šiol joje miega. Vėliau ji galės pasakyti: aš išaugau Dauningo gatvėje kartoninėje dėžėje“, – pajuokavo D. Cameronas.

Tiesa, dėžėje Florence miegos jau neilgai. Greitai ji kraustysis į patogesnį ir tvirtesnį gultą – premjero pavaduotojas Nickas Cleggas sakė jau padėjęs premjerui surinkti vaikiškus baldus iš IKEA.


Šiame straipsnyje: Davidas Cameronas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių