Didžėjus R. Mackevičius knygas išmainė į realybės šou stebėjimą

„Ar esu „Paslapčių namų“ gerbėjas? Per švelniai pasakyta! Fanatikas“, – tikina žinomas didžėjus Rolandas Mackevičius - Rolas.

Kasdienis projekto eigos sekimas, diskusijos ir įsijautimas į seklių vaidmenį tikrai paįvairina gyvenimą Rolandui ir jo širdies draugei dainininkei Ievai Ambrazaitei. Porelė jau trečia savaitė „Paslapčių namams“ skiria visą savo laisvalaikį.

„Turbūt esu kalė intrigantė, kad man taip patinka ten besivystančios visokios intrigos“, – juokdamasis svarsto Rolandas, neslėpdamas, kad rimtai „susirgo“ realybės šou detektyvu.

Paklaustas, kuo pramogų pasaulyje besisukančius ir puikiai televizinį gyvenimą išmanančius žmones patraukia naujasis šou, Rolandas atviras: „Projektas labai gerai sudėliotas. Mes su Ieva žiūrėdami pasijaučiam kaip Šerlokas Holmsas ir Vatsonas.“

Šią savaitę Ieva koncertuoja Baku, todėl pora net sprendė dilemą: „Paslapčių namus“ stebėti namie likusiam Rolandui vienam ar sulaukti mylimosios ir viską stebėti drauge. „Mes peržiūrime „Paslapčių namų“ laidas po du kartus! Gaudom visas užuominas ir darom savo prielaidas, kaip tikri sekliai aistringai dėliojam detektyvo detales“, – apie savo atrastą naują laisvalaikio pramogą kalba žinomas vyras.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių