Diana Martinėlė: tiksliai nežinau, ar musmirės yra valgomos

„Miške atpažįstu tik musmires, nes jos yra su baltais taškeliais. Tiksliai nežinau, ar musmirės yra valgomos, bet bent jau aš tai jų nevalgau“, – jau šįvakar 20.30 val. TV3 infošou „Be komentarų“ prisipažins elitinių vakarėlių viešnia Diana Martinėlė.

D. Martinėlė įsitikinusi – jai praverstų rimtų grybautojų patarimai: „Jei atpažinčiau grybus, tikrai važiuočiau dažniau grybauti, nes kol kas į mišką keliauju tik vienu tikslu – pasivaikščioti.“

Atėjus rudeniui pikantiškiausių aktualijų laida aiškinasi, kaip ir kur grybauja populiariausi televizijos eterio veidai ir pramogų pasaulio žvaigždės. Trijų rūšių grybų prikrauta pintine nešina infošou korespondentė metė iššūkį įžymybėms. Ar „Šok su manimi“ dalyviams pavyks atskirti voveraites, kelmučius ir šilbaravykius?

„Labai mėgstu grybauti, visada važiuoju į mišką, kai tik yra galimybė. Pasiimu krepšiuką, einu mišku ir dairausi kuo didesnio grybo“, – šypsosis „Ventukų“ lyderis Juozas Butnorius.

Deja, eksperimentas jam ir jo šokių partnerei Katerinai Voropaj buvo sunkiai įkandamas. „Kas tai per grybas? Gal lepšis? Ne, tai – baravykas! O gal ir ne baravykas... Baisu, bet iš tikrųjų mes nežinome, kas tai per grybas“, – prisipažins raudonuodama pora.

„Mes grybaujame ne miškuose, o repeticijų salėse ir šokių aikštelėse“, – teisinsis merginų grupės „Pinup Girls“ narė Viktorija Sutkutė.


Šiame straipsnyje: Diana Martinėlė

NAUJAUSI KOMENTARAI

ABRAKADABRA

ABRAKADABRA portretas
tai gal ,Dianyte,paragauk visų trijų rūšių - baltas,žalias ir raudonas.paskui mums pasakysi...

Vargas

Vargas portretas
Gal ji lai ciulpia tada..

mare

mare portretas
Viena karta visi grybai yra valgomi !
VISI KOMENTARAI 10

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių