D.Hoffmanas vėl taps Berniu Fakeriu

Holivudo senjoras aktorius D.Hoffmanas pasirodys trečiame filme apie Fakerius, praneša portalas „Deadline“.

Iš pradžių buvo planuojama, kad Hoffmanas kaip ir anksčiau filme „Paskutinis tėvų išbandymas: mažieji Fakeriai“ vaidins pagrindinio herojaus Geilordo Fakerio tėvą, tačiau kino studija „Universal“ laiku nesugebėjo susitarti su aktoriumi ir scenarijus buvo perrašytas taip, kad vyriausiasis Fakeris „dingo“ iš juostos. Kai pradinė filmo versija jau buvo beveik baigta (filmas turėjo pasirodyti liepos pabaigoje), kompanija nusprendė perfilmuoti juostą su D.Hoffmanu.

Pranešimai apie tai, kad aktorių kviečia grįžti į trečiąją Fakerių dalį, pasirodė rugpjūčio pradžioje. Dabar portalas „Deadline“ tvirtina, kad aktorius sutiko dalyvauti projekte. Filmo prodiuseriai John Hamburg ir Jay Roach sako, kad Hoffmanas atliks tą patį vaidmenį, kuris iš pradžių ir buvo suplanuotas jam.

Pagrindinius vaidmenis komedijoje „Paskutinis tėvų išbandymas: mažieji Fakeriai“, kurio biudžetas siekia beveik 100 milijonų dolerių, atlieka visas Holivudo žvaigždynas: Bennas Stilleris, Robertas De Niro, Barbara Streisand, Jessica Alba, Laura Dern ir kiti. Filmą režisavo „Auksinio kompaso“ ir atrojo „Amerikietiškojo pyrago“ režisierius Paulas Weitzas. Trečioji Fakerių dalis Lietuvos kino teatruose startuoja gruodžio 31 dieną.


Šiame straipsnyje: Dustinas Hoffmanas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių