Dešimt „Lietuvos talentų“ pasirodys tiesioginiame pusfinalyje

Sekmadienį dešimt pirmųjų į „Lietuvos talentų“ pusfinalį patekusių dalyvių nersis iš kailio norėdami įtikti ne tik teisėjams, bet ir žiūrovams, nuo kurių palaikymo ir balsų priklausys, kas paklius į finalą.

Per tiesioginę transliaciją TV3 žiūrovai galės išsirinkti tuos, kurių talentai jiems labiausiai patiks. „Primename, kad nuo šiol projekto dalyvių sėkmė - jų gerbėjų rankose. Tiesioginių pusfinalių metu „Lietuvos talentų“ žiūrovai balsuodami telefono skambučiais ir trumposiomis žinutėmis kiekvieną sekmadienį į finalą išrinks po vieną dalyvį.

Dar vieną iš dviejų, gavusių daugiausia žiūrovų palaikymo, pasirinks projekto teisėjai“, - „Lietuvos talentų“ šou taisykles primena projekto prodiuseris Saulius Urbonavičius-Samas.

19-metė Berta Timinskaitė iš Radviliškio sugebėjo pravirkdyti Adolfą Večerkį.

Vaida Aleksaitė ir Ramūnas Sadauskas - du studentai marijampoliečiai, susipažinę mokyklos suole ir visuomet išsiskyrę iš bendraamžių meile muzikai.

Justina Vaikulytė iš Utenos taip pat pristatys savo ryškiausią talentą - balsą.

Grupė „Invisible soul“ demonstruos breiko šokio judesius.

Septynmetė Vaiva Kirdaitė šoks, o už ją užkulisiuose jaudinsis mama.

Monika Kvedaravičiūtė iš Vilniaus bus tikra Vaivos konkurentė, nes ir ji populiariausios laidos žiūrovus bandys sužavėti šokiu.

Šiauliečiui akordeonistui Martynui Levickiui, atrodo, jau pavyko patekti į geidžiamiausių sąrašą. Po pirmojo pasirodymo „Lietuvos talentuose“ jį jau kviečia koncertuoti prieš pasaulinių žvaigždžių pasirodymus.

Keturi broliai Kundrotai iš Alytaus dėl savo talento yra dėkingi tėvui. Šuoliai ant stiklų, smūgiai peiliais į krūtinę, pavojingi pasirodymai vyksta šeimos galvos raginimų dėka.

Kretingiškės Ingos Potrienės talentas - parodijos.

Palangiškis Balys Kulikauskas - daugelio dainorėlių konkursų laureatas. Vaikinas progą dalyvauti pusfinalyje gavo tik per specialią atranką. Tikindamas, jog pasirodys visu gražumu, Balys pavergė teisėjus.

Pirmasis „Lietuvos talentų“ pusfinalis, dešimt talentų ir dešimt ypatingų pasirodymų pateikiami žiūrovų teismui šį sekmadienį, lapkričio 15 dieną, 19.30 val. tiesiogiai per TV3.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių