Dėl tyrimo žurnalistas persirengė stačiatikių šventiku

200 000 litų – tokia suma ponia Marina įvertino iš jos pavogtas dvi stačiatikių ikonas.

Radviliškio rajono gyventoja nurodo ir pagrindinį įtariamąjį – vaikystės draugą Joną, su kuriuo dar į mokyklą kartu eita.

Deja, policija bylos niekaip neištiria, guodžiasi ponia Marina, tad ji pagalbos kreipėsi į LNK televizijos laidą „24 valandos“.

Vykdydama mirusios mamos valią, ponia Marina ikonas ketino padovanoti stačiatikių cerkvei.

Ir, koks nelemtas sutapimas, vertingi bažnytinio meno kūriniai dingo būtent per mamos laidotuves. Ikonų savininkė pasakoja mačiusi, kaip tą liūdną dieną aplink jos namus vaikščiojo minėtas įtariamasis Jonas su dar dviem vyrais.

„24 valandų“ žurnalistė Viltė greitai išsiaiškino, kur gyvena Jonas, tačiau tam tikri operatyviniai duomenys leido daryti prielaidą, kad žurnalistų jis į savo namus neįsileis. 
Teko gudrauti ir kviesti į talką dar vieną kolegą – Arną. Jį Kauno muzikiniame teatre nugrimavo ir aprėdė kaip tikrą stačiatikių šventiką.

Gudrybė suveikė – su įtariamuoju Jonu pavyko pasikalbėti. Tačiau intriguojančio detektyvo pabaigos nevalia atskleisti, tad LNK kviečia šią tikrai neeilinę istoriją žiūrėti trečiadienį, 17.45 laidoje „24 valandos“.


Šiame straipsnyje: šventikasLNK

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių