Dėl skyrybų kaltas S.Jasaitis, turtas padalytas per pusę

Grįžti į straipsnį

Opapa

Opapa portretas
Dabar Jasaitis galės su Pikul išdykauti

as

as portretas
.kazkaip skaicia nesueina ...turta dalija per pusia , tik Jasaiciui mersas , o Jasaitieniai porshas ...ir butas uz kuri jis moka ir pinigai ,ir vaiko islaikymas ,ir... Nu negaliu , tuoj sprogsiu is juoko ...va cia tai musu teisine lygybe ir teisybe :)

Jasaiciui

Jasaiciui portretas
ir kitiems, neuzmirskit pries vedybas sutraciu pasirasyt, ir nereiks turto dalintis

Simui

Simui portretas
Labai gaila,kad taip greitai iširo šeima, nes nebranginate. Nuo mergos ant mergos ir kas čia gero,tai reikėjo jodinėtis , o ne tuoktis. Taip ir mėtisit vaikučius po pasaulį, o ką vaikučiai jaus ,kaip gyvens, kur ir kas tėtis, jums dzin. Gėda,nesubrendėliai Jūs ir dar mat įžymybės. Jau kelintas krepšorius išsidrakė šeimą, o pupytės tyko grobio,kaip barakūdos, bet vyrai irgi turi turėti proto ir nelakstykite į lnk laidas, čia verkti reikia,

ATGAILAUKITE

ATGAILAUKITE portretas
Izaijo 42: 16 Aš vesiu akluosius jiems nežinomais keliais, nepažįstamais takais; pakeisiu jiems tamsą šviesa, kreivus takus – tiesiais. Aš tai įvykdysiu ir jų nepaliksiu. 17 Trauksis atgal ir bus visai sugėdinti tie, kurie pasitiki drožtais atvaizdais ir sako nulietiems stabams: ‘Jūs esate mūsų dievai’. 18 Kurtieji, klausykite; aklieji, žiūrėkite ir matykite. AR SUPRANTATE? JIS MIRĖ VARDAN MŪSŲ! JĖZAUS KRISTAUS DĖKA GALIME GYVENTI AMŽINAI SU JUO IR JO TĖVU! PRIIMK JĖZŲ KRISTŲ Į SAVO ŠIRDĮ IR GYVENIMĄ IR BŪK IŠGELBĖTAS! NEDELSK. IR PRADĖK SKAITYTI BIBLIJĄ.

Zilvius

Zilvius portretas
Kaltas, kad aplamai pazino sita pinda.Kaip sakant jaunyste kvailyste.

Students

Students portretas
Kodel turtas perpus, jei jie turi vaika? Tai ir vaika dalinkit perpus! Viska dalint i tris dalis: vyrui, zmonai ir vaikui. Ir kodel neraso ar nustate islaikyma vaikui? Kiek Jasaitis tures moket savo vaikui kas menesi, kuri jis pamete del tos salavos Pakulines?

Diedukas

Diedukas portretas
Nu Jasaiti, grobk dabar Pakule i bobas, galesi po metu vel turta per puse dalintis. Padirbk dar viena vaika, galesi ir ta pamest ir verkslent,kad tave teismas nuskriaude. O tu asile nenuskriaudei savo vaiko, paskui kita pizdose nubeges? Kuo jau ta Pikule geresne uz tavo boba? As ne su ziuronais neiziuriu! Vot uzaugo debilu karta: katra blondine pamoja, ten ir bega su styranciu, kiausius i ranka susiemes. Ne vyrai, o skudurai!

to Diedukas ir kitiems

to Diedukas ir kitiems portretas
O kodel manot, kad jis kaltas ? Ir prie ko cia su ziuronais iziuret kuo geresne bandot? Jo buvusi zmona ziurkike paskutine (ne is isvaizdos) nebuvo zmogui gyvenimo ir nuejo pas pikuli, kas nepatinka ? Kokio dar islaikymo vaikui? Boba limona grynais dar gavo, masina buta, neislaikys vaiko ? Ji per 5 savo gyvenimus nebutu tiek uzdirbusi

Urt.

Urt. portretas
gerai mergicka prasisuko, yra ko pasimokyti...

...

... portretas
ne "olialia", o kurvos ...

to Urt

to Urt portretas
ne iš tų mergičkų reikia mokytis, mokytis reikia iš Kristinos Brazauskienės ;)))

patirtis

patirtis portretas
Labai puiku kad Jasaitienei teko geriausia dalis-galejo ir didesne dali prirasyti.Gal butu maziau lakiojanciu paskui alia grazuoles.gaila man tokiu vyru kuriems ,pries nosi pamojavus papais,meta seimas ir pasijunta macos uzkariautojai.Kam tu Jasaiti butum reikalingas jei neturetum babkiu ir pripazinimo?Jau ne vienas numelztas ir nuciulptas gryzta namo pas savo,,netikele ar nusenusia boba,,-pasidaro ir buvusi zmonyte gera ir miela akims, kai tampa nebereikalingas ubagas.Kas darosi Lietuvoj-kai nebevertinamas zmogus pagal nuopelnus seimoje o jausmai matuojami papu didumu ir pinigines storumu. .Kur jus vyrai ziurit.Pirma gerai pagalvot reikia pries skaudinant kita zmogu.Zinoma ir moteru yra negalvojanciu apie pasekmes kitu seimoje -jei yra asilu dalijanciu pinigus ,,tik uz pasikalbejima,,-kodel ju nepaemus?.Juk taip sildo svetimi pinigai ir garbe.Del aiskumo-nekenciu visu moteriskos gimines atstoviu kurios ardo seimas ir paskui i akis juokiasi-dujom tokias nuodyciau ir neskubant.

xen

xen portretas
Geriausia tokiems jauniems vyrams dar nesizenyti, o siaip, susimetus kartu gyventi, as manau, kad vedybos aplamai yra atgyvena, pasaulis eina prie to, kad ju kazkada be abejo, tikrai neliks, o vaiku laimingos vaikystes problema turi buti sprendziama kitaip. Vedybose, kaip rodo praktika, o ir sitas pavyzdys, visada islosia tik moteris. Vyrui su didelemis islygomis gal ir verta zenytis, bet tik po 40 metu (jokiu budu ne anksciau!), kai jau susitupeja, psichika vyro galutinai susiformuoja, ir i moteris blaiviau ziuri, o gal savaja sutiks per ta laika (nors sansu nedaug: zmones labai retai sutinka sau tinkama zmogu), tada ir skirtis nereikes, na ir butina salyga - vedybu sutartis, be jos apskritai neturetu leisti zenytis, nes zmones buna daznai jauni, be gyvenimo patirties, nuo hormonu audru apsvaige ir apspange, ypac vyrai, ir klaidos neisvengiamos. Del zymiu sportininku milijonu. Stai situ pinigeliu niekas nepavydekit, tai ne verslo sulo easy money, ne mafijozo prisiplesti turtai, ir ne brangaus advokato per visa gyvenima saves neskriaudziant sutaupyti pinigeliai.. Sportininko profesionalo milijonas ar du - tai jo paties kruvinu, tiesiogine prasme prakaitu uzdirbti pinigai, kuriu jam veliau reikes brangiai (labai!) kainuojanciam gydymui kai baigs karjera. Kas nezino: tokio lygio sportininkai iseikvoja visas savo gyvybines jegas, ir iseje i pensija praktiskai visi tampa invalidais...

Labai gerai

Labai gerai portretas
Teisingai....labai gerai....as uz Jasaitiene,ji jam savo graziausius metus paaukojo,sunu pagimde ir dar vyro paklydimus turejo isgyventi.....pavydi zmones to milijono,bet ir gerai....vat taip vyrams ir reikia,kai uodega labiau masto nei galva....manau,kiekviena moteris yra uz Jasaitiene,taip ir turetu buti.....o vyrams belieka tik pasimokyt is stai tokiu klaidu....nei grazios zmonos,nei vaiko,nei buto,nei milijono,argi tai protingas vyras?:)

lenta

lenta portretas
o ne boba ir netgi ne moteris ir dar net ne mergina srukusi celiulitas svieciasi varna snapa i kaulus kirsdama nusilauztu

Galerijos

Daugiau straipsnių