Dėl skyrybų kaltas S.Jasaitis, turtas padalytas per pusę

Krepšininkas Simas Jasaitis ir grožio konkursų nugalėtoja Vaida Jasaitienė – oficialiai išskirti ir laisvai gali pasukti savo keliais.

Vilniaus apygardos teismas trečiadienį įsiteisėjusiu sprendimu patvirtino buvusių sutuoktinių skyrybas ir per pusę padalijo jiems turtą, skelbia delfi.lt.

Teisėjų kolegija paskelbė, kad pakeičia anksčiau priimtą sprendimą Jasaičių skyrybų byloje – nuspręsta, kad dėl skyrybų yra kaltas tik S. Jasaitis, o ne jie abu su V. Jasaitiene. Dėl to krepšininkas buvusiai žmonai turės sumokėti 7,5 tūkst. Lt neturtinės žalos atlyginimą.

Teismas nusprendė, kad S. Jasaičiui atitenka automobilis „Mercedes Benz“ (12 tūkst. Lt) bei 1 mln. 885 tūkst. Lt, o V. Jasaitienei – butas sostinės Žvėryno mikrorajone (vertė – daugiau kaip 650 tūkst. Lt), automobilis „Porshe“ ir 1 mln. 105 tūkst. Lt grynaisiais. Beje, už butą sutuoktiniai dar 4 metus solidariai turės mokėti po beveik 10 tūkst. mėnesines įmokas bankui.

Tai reiškia, kad teismas S. Jasaičio turtą padalijo perpus – krepšininkui ir buvusiai jo žmonai atiteko po 1 mln. 897 tūkst. Lt.


Šiame straipsnyje: Oksana PikulSimas Jasaitis

NAUJAUSI KOMENTARAI

Opapa

Opapa portretas
Dabar Jasaitis galės su Pikul išdykauti

as

as portretas
.kazkaip skaicia nesueina ...turta dalija per pusia , tik Jasaiciui mersas , o Jasaitieniai porshas ...ir butas uz kuri jis moka ir pinigai ,ir vaiko islaikymas ,ir... Nu negaliu , tuoj sprogsiu is juoko ...va cia tai musu teisine lygybe ir teisybe :)

Jasaiciui

Jasaiciui portretas
ir kitiems, neuzmirskit pries vedybas sutraciu pasirasyt, ir nereiks turto dalintis
VISI KOMENTARAI 16

Galerijos

Daugiau straipsnių