Dėl seksualios šokių suknelės R.Mikelkevičiūtė tarėsi su mama

„Tik pažiūrėkite, juk ji beveik nuoga!“, „O aš norėčiau, kad mano žmona išdrįstų taip apsirengti“, - tokie ir dar atviresni komentarai sklandė LNK šokių projekto „Kviečiu šokti“ salėje, kai garsi laidų vedėja Rūta Mikelkevičiūtė atidengė nepriekaištingas kūno formas su itin atvira ir net kiek iššaukiančia suknele.

Nors nuo paskutiniosios šokių projekto laidos praėjo jau kelios dienos, kalbos apie to vakaro Rūtos suknelę netyla iki šiol.

Praėjusį šeštadienį šokdama aistringąją rumbą su partneriu Adomu Norkūnu pagal garsiojo rokerio Bon Jovi dainą „Always“, moteris vilkėjo perregimo audinio suknelę, šokiravusią ir sukėlusią apkalbų audrą ne tik tarp salėje susirinkusių vyriškosios lyties žiūrovų, bet ir komisijos narių.

„Televizijoje dirbau 25 metus, kad išvysčiau tai, ką šį vakarą matau“, - be užuolankų rėžė šou verslo ryklys, Seimo narys Arūnas Valinskas. „Šiandien atrodote nei nuoga, nei apsirengusi“, - subtiliai komentavo Ieva Šimukauskienė.

Tą vakarą R.Mikelkevičiūtė vilkėjo dizainerės Eglės Modzeliauskienės kurtą, ryškaus, perregimo audinio suknelę, atidengusią nepriekaištingas kūno formas.

„Tai buvo tarsi maudymosi kostiumėlis su prisiūta itin ryškia perregima skraiste. Nė kiek nesistebiu, kad susidarė įspūdis, tarsi aš būčiau vos vos prisidengusi drabužiu“, - apdarą prisiminė laidų vedėja.

Iki šiol R. Mikelkevičiūtės televizijos žiūrovai niekada nematė provokuojančiais drabužiais.

„Vengiu gilių iškirpčių, iššaukiančių drabužių. Gyvenime niekada nepamatysite manęs apsirengusios provokuojančiais, ar itin atvirai drabužiais. Tačiau šis vakaras buvo išimtis. Juk tai scena, šou, kuriame atlieki tam tikrą vaidmenį”, - pasakoja Rūta bei čia pat prisipažįsta, kad tam, jog apsirengtų skandalingąją suknelę reikėjo ne tik drąsos, bet ir ilgų šeimos, mamos bei itin atvirą apdarą kūrusios dizainerės E. Modzeliauskienės įkalbinėjimų.

„Kai pamačiau, kokią suknelę turėsiu vilkėti šokdama rumbą, ištiko šokas. Ilgai tariausi ne tik su partneriu, bet ir šeima“, - prisipažįsta R. Mikelkevičiūtė.

Tačiau ko gero niekas nedrįstų ginčytis, kad E. Modzeliauskienė puikiai išmano, ko reikia scenai bei tam, kad atkreiptum aplinkinių dėmesį. Garsi dizainerė daugelį metu kuria sukneles profesionalioms šokėjoms, tarp jų ir Editai Daniūtei.

Paklausta, kokiems dar eksperimentams ryžtųsi norėdama sublizgėti šokių projekto scenoje, Rūta tik paslaptingai šyptelėjo.

„Galiu patikinti, kad tai ne paskutinis mano eksperimentas“, - sakė laidų vedėja R. Mikelkevičiūtė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių