Dėl nesutarimų su O.Vyšniausku I.Matijošaitienė palieka „Žvaigždžių duetus“

LNK žiūrovams daugiau nereikės stebėtis ar piktintis, kad verslininkė Irena Matijošaitienė „Žvaigždžių duetuose“ sulaukia tūkstančių palaikymo balsų.

Moteris viešai pareiškė savo noru pasitraukianti iš šio projekto.

Ir ne todėl, kad įsižeidė, jog žiūrovai ėmė abejoti, ar palaikymo kampanijos ji neorganizuoja savo įmonėje. Net ne todėl, kad suabejojo savo balso galimybėmis. Dėl šios „Žvaigždžių duetų“ netekties pasirodė kaltas ne kas kitas, o I.Matijošaitienės partneris Ovidijus Vyšniauskas. Moteris aiškina, kad pagrindinė pasitraukimo iš projekto priežastis yra skirtingas jos ir partnerio požiūris į pasiruošimą projektui.

„Gyvenime esu sąžiningas ir reiklus žmogus sau bei kitiems, todėl itin atsakingai ėmiausi  repeticijų, bet šiuo klausimu mūsų požiūriai su Ovidijumi išsiskyrė. Nepakankamai pasiruošusi ar abejojanti aš negaliu ir nenoriu dalyvauti“, - sako I. Matijošaitienė. Ji sako esanti laiminga ir dėkinga, kad turėjo galimybę įgyvendinti savo svajonę - dainuoti.  

Tačiau O.Vyšniauskas nemano, kad I.Matijošaitienei skyrė per mažai laiko, dėmesio ar kantrybės. Reikia pripažinti, kad pastarosios, mokant dainavimo meno niekada nedainavusią ponią, išties reikia nemažai. „Ne visuomet sekasi, ne visuomet viskas eina sklandžiai ir gerai. Kiek galėjau, tiek ją ruošiau, bet... Nesinori net komentuoti šitos temos. Likti toliau „Žvaigždžių duetuose“ tikrai nenorėčiau, kitos partnerės irgi neieškosiu, juolab kad mane spaudžia laikas, laukia gastrolės ir kiti nepabaigti darbai. Bent man pasitraukimas iš „Žvaigždžių duetų“ atrodo labai laiku“, - portalui lakoniškai išdėstė O.Vyniauskas.

Sausio 9 d. startavusiame LNK projekte „Žvaigždžių duetai“ I. Matijošaitienės ir O. Vyšniausko duetą lydėjo sėkmė. Susumavus žiūrovų ir komisijos balsus pirmoje laidoje pora iškovojo trečiąją vietą, antroje laidoje pakilo į pirmąją, o trečioje laidoje užėmė septintąją vietą. Ateinantį šeštadienį pora ruošiasi sudainuoti paskutinę kartu paruoštą dainą.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių