Dėl nemokamo Justino Bieberio koncerto – chaosas Norvegijoje

Justino Bieberio karštinė „smogė“ Norvegijai: paskelbus apie nemokamą popdievuko koncertą trečiadienį prie Oslo Operos rūmų pasiklausyti jo susirinko dešimtys tūkstančių žmonių.

Viešosios tvarkos sergėtojai, nuogąstaudami dėl žmonių saugumo, paragino J.Bieberį ant scenos lipti anksčiau numatyto laiko. Vėluoti įpratęs ir taip dar labiau įkaitindavęs savo gerbėjus J.Bieberis koncertą pradėjo net 30 minučių anksčiau.

Pats atlikėjas likus vos porai valandų iki pasirodymo taip pat ragino savo gerbėjus laikytis tvarkos. Socialiniame tinkle „Twitter“ garsusis kanadietis rašė: „Kad koncertas įvyktų, jūs visi privalote klausyti policijos nurodymų. Mums visiems neramu dėl jūsų saugumo, aš jums linkiu tik gero. Prašau, klausykite“.

Policija netgi buvo pasiruošusi skelbti nepaprastąją padėtį, tačiau ankstyvas J.Bieberio pasirodymas padėjo nuraminti įsisiautėjusių paauglių minią.

Kovo mėnesį vos aštuoniolikos metų sulaukęs dainininkas atliko jį išpopuliarinusią dainą „Baby“ ir dar keletą naujų kūrinių. Koncertas Osle buvo pirmasis iš nemokamų „slaptų“ J.Bieberio pasirodymų Europoje, pristatančių naujausią jo albumą „Believe“. Spėjama, kad kitas nemokamas koncertas vyks ketvirtadienį „kažkur Paryžiuje“.

Jaunasis atlikėjas po koncerto Prancūzijoje vyks į Milaną, Veroną, Madridą, Londoną, Kelną, Berlyną, Meksiką, Niujorką ir Torontą.


Šiame straipsnyje: Justinas Bieberis

NAUJAUSI KOMENTARAI

uryvnnnwz

uryvnnnwz portretas
SWY31f knlqdaugojss, [url=http://mlnbrfczptud.com/]mlnbrfczptud[/url], [link=http://dsyxkojytkqk.com/]dsyxkojytkqk[/link], http://okhunismrjpr.com/
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių